Σκληρή ανακοίνωση Γαλανού

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη σε αιχμηρό ύφος. Στην ανακοίνωση απαντάει σε εκείνους που κατηγορούν τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Γιώργο Γαλανό, ότι δεν πληρώνει ή ενώ του ζητήθηκαν κάποια χρήματα εκείνος έδωσε λιγότερα. Παράλληλα τονίζεται στην ανακοίνωση πως τις 22 μέρες που ασκεί διοίκηση ο κ.Γαλανός τα πάντα έχουν πληρωθεί στο ακέραιο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Για όσες κακές «Κασσάνδρες» αμφισβητούν, μέσω δημοσιευμάτων, ότι ο επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ, δεν πληρώνει ή ενώ του ζητήθηκαν περισσότερα χρήματα έδωσε λιγότερα, σας ενημερώνουμε τα παρακάτω:
Ποτέ δεν υποσχεθήκαμε σε κάποιους το οποιοδήποτε ποσό και δεν το δώσαμε.
Μειώσαμε το ποσό που είχαν να λάβουν οι ποδοσφαιριστές από 55.000 ευρώ σε 45.000 ευρώ για το λόγο ότι περιλαμβάνονταν μισθοί από τον περασμένο Ιούλιο (προηγούμενη διοικητική χρήση), καθώς επίσης και καταβολές σε αυτοκίνητα και σπίτια, που είχαν ήδη τακτοποιηθεί πριν από τρεις μέρες. Έτσι προκύπτει η διαφορά των 10.000 ευρώ.
Η διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος μέχρι σήμερα έχει λάβει 135.000 ευρώ και έχει ξοδέψει 240.000 ευρώ. Για οποιονδήποτε επίδοξο Αρειανό-«λογιστή» αμφισβητεί τα παραπάνω, τα γραφεία μας είναι ανοικτά καθημερινά από τις 09:00 έως στις 17:00 για να πάρει όποια πληροφορία θέλει…
Τέλος με κάτι κακόβουλα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε (δήθεν) εγγυήσεις (μανατζερικά) που έδωσαν «τρίτοι» και (δήθεν) «δεν έχει ο πρόεδρος να τα πληρώσει», ενημερώνουμε ότι όλα αυτά έγιναν χωρίς την παρουσία του και χωρίς να ερωτηθεί-ενημερωθεί.
Την επόμενη μέρα που έλαβε γνώση για τις παραπάνω κινήσεις, εξοργίστηκε και έβαλε τον καθένα στη θέση του, πληρώνοντας τις αμοιβές του μάνατζερ και παράλληλα απαγόρευσε ρητά και κατηγορηματικά σε οποιονδήποτε να αναλάβει ξανά τέτοιου είδους πρωτοβουλία από μόνος του.
Ενημερώνουμε τον κόσμο του ΑΡΗ στην 22η μέρα που ασκούμε διοίκηση στο Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Συλλόγου ότι έχουν πληρωθεί οι πάντες στο ακέραιο και μάλιστα και για τον μήνα Αύγουστο».
Η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ»

Σχετικά άρθρα