Ζησόπουλος: «Μακάρι να προκριθούμε»

Ο Γιώργος Ζησόπουλος ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Αστέρα στη νίκη των Αρκάδων επί της Παρτιζάν για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Μετά το τέλος του αγώνα, έκανε δηλώσεις στην κάμερα του ANT1 και τόνισε όλα πήγαν τέλεια στον αγώνα. Μάλιστα υποστήριξε πως δεν έχει τελειώσει τίποτα όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση καθώς ακολουθούν άλλα 4 παιχνίδια. 

«Κατεβήκαμε με τον ίδιο σχηματισμό όπως στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας . Ξέραμε ότι η Παρτιζάν είναι δυνατή ομάδα. Εμείς δουλέψαμε και αποδώσαμε όπως είχαμε πει ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας, όλα πήγαν τέλεια, βάλαμε τα γκολ, κρατήσαμε το 0 στην άμυνα και πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε», είπε αρχικά ο Ζησόπουλος. 

«Η κλήρωση ξέραμε ότι ήταν δύσκολη από την αρχή. Έχουμε μεγάλες ομάδες απέναντι μας αλλά τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και με την Μπεσίκτας και σήμερα. Είμαστε πρώτοι αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Μακάρι να είμαστε εμείς αυτοί που στο τέλος του ταξιδιού θα πάρουμε την πρόκριση. Η πρόκριση δεν έχει έρθει ακόμα, έχουμε ακόμα 4 δύσκολα παιχνίδια και τέλος θα κάνουμε ταμείο», συμπλήρωσε. 

Ενώ ο ολοκλήρωσε λέγοντας πως: «Είμαστε όλοι χαρούμενοι, έχουμε παλέψει για να φτάσει η ομάδα εδώ που έφτασε, όλοι στην ομάδα είναι χαρούμενοι και ο κόσμος σήμερα είναι περήφανος, τους δώσαμε χαρά. Σήμερα είναι μέρα γιορτής για την ομάδα, από αύριο όμως πάλι δουλειά».

Σχετικά άρθρα