Τσέκαρε Βολκόφ και Στάνκοβιτς

Την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με την Παρτιζάν παρακολούθησε χθες το βράδυ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ο Τεχνικός Διευθυντής της «Ένωσης» είχε τη δυνατότητα να δει από κοντά κάποιους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ, οι οποίοι αγωνίζονται στην σερβική ομάδα. Ωστόσο η εικόνα της ομάδας του Βελιγραδίου δεν ήταν καθόλου καλή και ο «Μπέλι» περισσότερο απογοητεύτηκε παρά ενθουσιάστηκε με αυτά που είδε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ο Μιλοβάνοβιτς βρέθηκε στην Τρίπολη προκειμένου να παρακολουθήσει δύο αριστεροπόδαρους αμυντικούς της Παρτιζάν. Ο πρώτος ήταν ο αριστερός μπακ Βλαντιμίρ Βολκόφ, ο οποίος είναι 28 χρονών, διεθνής με την Εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου, έχει ύψος 1,85 μ. και το όνομά του είχε ακουστεί και το καλοκαίρι που μας πέρασε, παρέα με αυτό του Ντάνκο Λάζοβιτς (ο οποίος στο χθεσινό παιχνίδι ήταν ωσεί παρών). Το συμβόλαιο του Βολκόφ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2015 και από τον Ιανουάριο θα έχει το δικαίωμα να συζητήσει το ενδεχόμενο να έρθει στην «Ένωση».

Ο άλλος ήταν ο αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός Βόισλαβ Στάνκοβιτς . Είναι 27 ετών έχει ύψος 1,90 μ. αγωνίζεται από το 2010 στην Παρτιζάν και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος του έτους! Βρίσκεται πάντως σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Βελιγραδίου για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, όμως τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα η περίπτωση του να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Έχει χριστεί μία φορά διεθνής.

Στο μπλοκάκι του Μιλοβάνοβιτς ήταν και δύο νεαροί ποδοσφαιριστές της Παρτιζάν. Ο λόγος για τον 17χρονο αμυντικό μέσο Ντανίλο Πάντιτς και τον 18χρονο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ. Αμφότεροι έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια να φοράνε τη φανέλα της Παρτιζάν, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα ότι είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Σχετικά άρθρα