Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Οι προσωπικές σας προβλέψεις για το μήνα Οκτώβρη από το Μάνο Μηκίδη
Οι προσωπικές σας προβλέψεις για το μήνα Οκτώβρη από το Μάνο Μηκίδη thumbnail

Οι προσωπικές σας προβλέψεις για το μήνα Οκτώβρη από το Μάνο Μηκίδη

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ '14
απο τον Μανο Μηκιδη

Προσθέστε διαδοχικά όλα τα ψηφία της ημερομηνίας κι του έτους γέννησης σας , καταλήγοντας σε έναν μονοψήφιο αριθμο.

Ο αριθμός αυτός ονομάζεται αριθμός πεπρωμένου κι αποτελεί για σας τον ‘’δρόμο ζωής’’.

Για παράδειγμα:
Έστω ότι κάποιος έχει γεννηθεί στις 26/4/1981
Αθροίζοντας έχω : 2+6+4+1+9+8+1=31 δλδ 3+1=4

Το 4 είναι, για το παράδειγμα μας, ο αριθμός πεπρωμένου η’ αλλιώς ‘’πεπρωμένο 4’’

Εφαρμόζοντας το ίδιο για την δική σας ημερομηνία γέννησης έχουμε τις προβλεψεις του OΚΤΩΒΡΙΟΥ για κάθε πεπρωμενο.Αν λοιπόν εχετε :

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 1
Γενικά: Ανακτάτε δυνάμεις μετά από ένα δύσκολο διάστημα. Νέα σχέδια, δημιουργικότητα, εξέλιξη ταξίδια, μετακίνηση
Επαγγελματικά: Με την δύναμη του χαρακτήρα σας, με τόλμη, θέληση και προσπάθεια τελικά υπερισχύετε έναντι αντιπάλων και ανταγωνιστών. Πρόοδος και επαγγελματικές νίκες.
Ερωτικά: Νέος έρωτας στο προσκήνιο, πρόσωπο από μακριά, μια ερωτική γνωριμία σε ταξίδι ή σε μια μετακίνηση, σας γεμίζει πάθος και ορμή.
Οι αριθμοί σας τον Οκτώβριο: 1, 7, 8, 16, 25, 34

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 2
Γενικά: Θα έχετε την ανάγκη να ισορροπήσετε και να αποτραβηχτείτε από το προσκήνιο. Προσαρμόζεστε σε κάτι καινούριο. Δείξτε μετριοπάθεια. Ένα ταξίδι σας βοηθά.
Επαγγελματικά: Δείξτε εμπιστοσύνη στους συνεργάτες και στους συναδέλφους σας. Μην ανοίγεστε σε νέες προτάσεις και φροντίστε να αλλάξετε κάποια πράγματα που δεν σας αρέσουν στον εργασιακό σας χώρο.
Ερωτικά: Είναι η ώρα να επέλθει μια κάθαρση στην ερωτική σας ζωή. Μετουσιώνετε τα λάθη σας σε γνώση και εμπειρία. Θέλετε να αποσυρθείτε για να ηρεμήσετε και να βρείτε την αρμονία μέσα σας.
Οι αριθμοί σας τον Οκτώβριο: 2, 6, 8, 14, 15, 24

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 3
Γενικά: Δείχνετε δυναμισμό και αποφασιστικότητα Ακόμα κι αν έχετε προβλήματα να αντιμετωπίσετε θα δείξετε θάρρος μπροστά στις ποικίλες δοκιμασίες.
Επαγγελματικά: Βάλτε σε εφαρμογή τα φιλόδοξα σχέδιά σας. Η θετικότητα που εκπέμπετε είναι τόσο μεγάλη που γοητεύετε ακόμη και τους ανταγωνιστές σας. Επιδιώξτε συνεργασίες.
Ερωτικά: Πάθος και σεξουαλικότητα χαρακτηρίζουν τον μήνα σας. Ο αισθησιασμός σας χτυπάει κόκκινο και έχετε το «πάνω χέρι» στα αισθηματικά σας αυτόν τον μήνα.
Οι αριθμοί σας τον Οκτώβριο: 2, 4, 8, 11, 13, 22

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 4
Γενικά: Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Αποφύγετε το παρασκήνιο. Προφυλαχτείτε από αυταπάτες και ψευδαισθήσεις. Εστιάστε στα γυναικεία πρόσωπα που σας περιβάλλουν: σύζυγο, μητέρα, ερωμένη, αδελφή.
Επαγγελματικά: Δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος για ανοίγματα και πρωτοβουλίες. Περιμένετε πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα των δεδομένων.
Ερωτικά: Με οποιονδήποτε τρόπο αποφύγετε την εμπλοκή σας σε σχέσεις αδιέξοδες, μην ενδίδετε σε πειρασμούς και παράνομες σχέσεις. Υπάρχει κάτι το «επικίνδυνο» που θα σας βλάψει μελλοντικά.
Οι αριθμοί σας τον Οκτώβριο: 3, 4, 8, 17, 18, 21

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 5
Γενικά: Οι κυρίες αυτού του πεπρωμένου ας αναλάβουν πρωτοβουλίες αυτόν τον μήνα κι ας πάρουν στα χέρια τους τις καταστάσεις που εκκρεμούν.
Επαγγελματικά: Όσοι από σας έχετε δοσοληψίες με τράπεζες, επιδιώξτε συμβιβασμό. Οι εργαζόμενοι σε μεγάλους οργανισμούς δώστε προσοχή στο εργασιακό σας περιβάλλον. Οι άνεργοι κινηθείτε πιο δυναμικά προς ανεύρεση εργασίας.
Ερωτικά: Πολύ καλή εποχή για κάθε μορφή δέσμευσης. Επισημοποιήστε την σχέση σας, απολαύστε την σταθερότητα και την ασφάλεια ενός ισορροπημένου δεσμού.
Οι αριθμοί σας τον Οκτώβριο: 3, 5, 7, 8, 16, 25

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 6
Γενικά: Θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση γιατί θα βρεθείτε σε ένα δίλλημα. Το σταυροδρόμι που ανοίγεται μπροστά σας δεν σας αφήνει περιθώρια επιλογών! Αποφασίστε άμεσα!
Επαγγελματικά: Ίσως για κάποιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να καταπιαστείτε με δύο δουλειές ταυτόχρονα. Με ευελιξία και γρηγοράδα θα τα καταφέρετε μια χαρά.
Ερωτικά: Ο μήνας αυτός φτάνει το ερωτικό θερμόμετρο στα… ύψη!!! Ερωτικές επιλογές και πειρασμοί σας αφυπνίζουν. Ακόμα κι οι ευκαιριακές σχέσεις θα έχουν ιδιαίτερα… κόκκινο χρώμα. Αποφύγετε τα περίπλοκα αισθηματικά σενάρια.
Οι αριθμοί σας τον Οκτώβριο: 2, 6, 8, 11, 17, 20

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 7
Γενικά: Θα κληθείτε να αναλάβετε κάποιες ευθύνες. Πρέπει να αντισταθείτε σε πειρασμούς και να παραμείνετε προσηλωμένοι στον στόχο σας.
Επαγγελματικά: Μην αμελείτε τις δεσμεύσεις και τις συμφωνίες που έχετε κάνει. Συγκεντρωθείτε στο εργασιακό σας αντικείμενο αλλιώς έχετε κίνδυνο να δείξετε ένα αφερέγγυο «πρόσωπο» σε προϊσταμένους και συνεργάτες.
Ερωτικά: Ωραίες οι ερωτικές σχέσεις «εφηβικού» τύπου όμως είναι λειτουργικές; Δείξτε ωριμότητα στα αισθηματικά σας και μην ανοίγεστε σε αβέβαιες καταστάσεις.
Οι αριθμοί σας τον Οκτώβριο: 1, 7, 8, 10, 19, 22

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 8
Γενικά: Μήνας ανασυγκρότησης και εξισορρόπησης. Βασιστείτε στην λογική, στην σωστή εκτίμηση των γεγονότων και αν χρειαστεί συμβιβαστείτε.
Επαγγελματικά: Διαχειριστείτε με σύνεση, υποθέσεις που αφορούν δημόσιες υπηρεσίες ή την δικαιοσύνη. Νομικές εκκρεμότητες τακτοποιούνται. Αφήστε τις υπερβολές, δείξτε μετριοπάθεια
Ερωτικά: Εάν η σχέση σας περνά κρίση είναι ευκαιρία τώρα να τα βρείτε, να κάνετε έναν διάλογο ουσίας. Αν αυτό αποτύχει, τότε ένα τέλος στην σχέση, μπορεί τώρα να γίνει «αναίμακτα». Βρείτε την χρυσή τομή.
Οι αριθμοί σας τον Οκτώβριο: 6, 8, 15, 17, 24, 33

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 9
Γενικά: Στραφείτε σε πιο πνευματικές ατραπούς, αναζητήστε την γαλήνη, την σοφία της απλότητας. Εμπιστευθείτε τις εμπνεύσεις σας, βρείτε έναν δάσκαλο, έναν πνευματικό οδηγό, δείτε τα πάντα με μια εσωτερική ματιά.
Επαγγελματικά: Αυτό που μετρά αυτόν τον μήνα είναι η σταθερότητα, η επένδυση στην συμβατική εργασία, σε παραδοσιακές αξίες που έχουν αποδείξει την αντοχή τους στο χρόνο. Μην ρισκάρετε.
Ερωτικά: Μήνας κατάλληλος για να δεσμευθείτε, ψυχικά και πνευματικά με τον άνθρωπο που έχετε επιλέξει. Αναζητήστε την επαφή σε επίπεδο πέραν του σωματικού.
Οι αριθμοί σας τον Οκτώβριο : 4, 5, 8, 9, 13, 22

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X