Αρχική / More / Αθλητικά / Τέταρτος ξένος και με τη βούλα, αλλά με τι λεφτά…
Τέταρτος ξένος και με τη βούλα, αλλά με τι λεφτά... thumbnail

Τέταρτος ξένος και με τη βούλα, αλλά με τι λεφτά…

Είναι πλέον και επίσημο ότι τρεις φορείς ΕΣΑΠ, ΕΟΠΕ και ΠΑΣΑΠ συναποφάσισαν τον τέταρτο ξένο στη Volleyleague με τις ευλογίες του Γιάννη Ανδριανού που πλέον το πέρασε και στην εφημερίδα της κυβέρνησης. Και εντάξει ο Ανδριανό δεν ξέρει τα δεδομένα ούτε σε αυτό το χώρο. Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο. Ο ΠΑΣΑΠ πως πιστεύει ότι θα υπάρξει ομάδα που θα πληρώνει 4 ξένους και ταυτόχρονα θα είναι 100% εν τάξει με τα τρέχοντα , αλλά και με τους διακανονισμούς των ασύλληπτων χρεών του παρελθόντος; Επίσης πως πιστεύει ότι θα βρουν χώρο Έλληνες παίκτες για να στελεχωθεί σοβαρά κάποια στιγμή η Εθνική ομάδα. Κι εντάξει ο ΠΑΣΑΠ συμβιβάστηκε ως συνήθως, η Volleyleague ενδιαφέρεται μόνο για τα συμφέροντα ομάδων και μανατζερς… Η ΕΟΠΕ δεν νοιάζεται για τη βιτρίνα της. Σε καλή μεριά παιδιά…


Από την ανάρτηση του volleyleague.gr (υπερηφάνως):

Η εφημερίδα της Κυβερνήσεως (6ΠΛΚΓ-210/2-10-2104, ΦΕΚ2624/Β) δημοσίευσε την απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού, με την συμφωνία μεταξύ ΕΣΑΠ, ΕΟΠΕ και ΠΑΣΑΠ για την συμμετοχή τέταρτου ξένου στο πρωτάθλημα της Volleyleague.
Στο συγκεκριμένο άρθρο επισημαίνεται ότι στο πλαίσιο της συμφωνίας μεταξύ των τριών φορέων που επετεύχθη ύστερα από παρακίνηση του κ. Ανδριανού ως προϋπόθεση για την έκδοση της ως άνω Υπουργικής Απόφασης, δίνονται λύσεις στα εξής ζητήματα που απασχολούν το βόλεϊ:

1. Ο διακανονισμός οφειλών παρελθόντων ετών σε αμειβόμενους πετοσφαιριστές.

2. Η θεσμική αναμόρφωση της διαδικασίας αδειοδότησης και εγγυοδοσίας των σωματείων, με την πρόβλεψη ότι

-η αρμόδια επιτροπή θα είναι τριμελής και θα αποτελείται από εκπρόσωπο της ΕΣΑΠ, του ΠΑΣΑΠ και της ΕΟΠΕ.

– η αδειοδότηση θα έχει ως προϋπόθεση τον έλεγχο της αποπληρωμής στο 100% της εκάστοτε απελθούσης αγωνιστικής περιόδου καθώς και την τήρηση του διακανονισμού οφειλών παρελθόντων ετών.

3. Η μετατροπή των ΤΑΑ-σωματείων σε καθεστώς αθλητικών ανωνύμων εταιριών στο υπό κατάρτιση νομοσχέδιο.

4. Η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας από την αγωνιστική περίοδο 2016-17 ως προς τον αριθμό των συμμετεχουσών ομάδων και των υποβιβαζόμενων-προβιβαζόμενων με όρους που θα συμφωνηθούν μεταξύ ΕΣΑΠ – ΕΟΠΕ.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X