Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Eκπτώσεις: Σε διαφορετικές περιόδους για κάθε περιοχή
Eκπτώσεις: Σε διαφορετικές περιόδους για κάθε περιοχή thumbnail

Eκπτώσεις: Σε διαφορετικές περιόδους για κάθε περιοχή

Ενα διαφορετικό σύστημα για τη διενέργεια των εκπτώσεων εξετάζει το υπουργείο Ανάπτυξης. Σύμφωνα με αυτό, οι εκπτώσεις θα γίνονται σε διαφορετικές χρονικές περιόδους για κάθε περιοχή, ανάλογα με τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. 

Ηδη έχει γίνει σχετική εισήγηση στο Γεράσιμο Γιακουμάτο η οποία- σύμφωνα με την «Καθημερινή», προβλέπει ότι η απόφαση για το πότε θα γίνουν εκπτώσεις σε κάθε περιοχή θα λαμβάνεται από τον αρμόδιο περιφερειάρχη, ύστερα από γνωμοδότηση των τοπικών εμπορικών συλλόγων.

Εως την ερχόμενη Τρίτη θα πρέπει να εκδοθεί η υπουργική απόφαση για τον Κώδικα Δεοντολογίας για την προστασία του καταναλωτή κατά τις προσφορές και εκπτώσεις, αλλά και εκείνη που αφορά τις εκπτώσεις στα εποχικά είδη. Η συνολική αναμόρφωση του πλαισίου πρέπει να εφαρμοστεί μέχρι τα τέλη Μαρτίου του 2015, με βάση το επικαιροποιημένο Μνημόνιο. 

Ακόμη, υπό συζήτηση είναι η κατάργηση ή μετάθεση της εποχής που γίνονται οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, δηλαδή αυτές που διενεργούνται το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου και το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. 


Πηγή: Εκπτώσεις με χάρτη -Σε διαφορετικές περιόδους για κάθε περιοχή | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/172805#ixzz3FA0Ho49W

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X