Μπαϊμάκης: «Μόνο πράξεις και αποτελέσματα»

Ο Πέτρος Μπαϊμάκης έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την προσπάθεια που κάνει ο Άρης φέτος και για τις μεταγραφές των τελευταίων ημερών.

Ο νεαρός τερματοφύλακας ακόμα αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό που υπάρχει στη θέση την οποία αγωνίζεται ενώ δίνει να έχει συνειδητοποιήσει τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι στον Άρη τι έγινε στον αγώνα με τον Καμπανιακό.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μπαϊμάκη στο pressaris:

Για την νίκη ψυχολογίας στη Φλώρινα: «Σίγουρα το είχαμε ανάγκη.Μετά το αποτέλεσμα με τον Καμπανιακό καταλάβαμε ουσιαστικά τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε.Το σημαντικό είναι ότι γνωρίζουμε πλέον τι αντίκτυπο είχε στον κόσμο αλλά και σε εμάς εκείνη η εμφάνιση και πλέον επικεντρωνόμαστε στο να μην ξαναγίνει κάτι παρόμοιο».

Για την ενίσχυση του ρόστερ: «Πίστευα στην ομάδα και πριν και τώρα. Και στα παιδιά που ήμασταν πριν αλλά και σε αυτά που ήρθαν τώρα. Το σίγουρο είναι ότι θα βοηθήσουν, με την εμπειρία τους και με τις δυνατότητες τους. Όλα φυσικά θα φανούν στο γήπεδο. Ωστόσο, έχουμε τις προδιαγραφές για να πορευτούμε σε αυτό τον δρόμο».

Για τα οφέλη του συναγωνισμού στην θέση «1»: «Είμαστε αυτή τη στιγμή στην ομάδα τέσσερις τερματοφύλακες. Η παρουσία του Καρατζιοβαλή με την εμπειρία του και όλες τις γνώσεις που μεταδίδει για εμάς είναι μία πολύ ευχάριστη πολυτέλεια. Υπάρχει ταλέντο στα παιδιά που είμαστε σε αυτή τη θέση και σίγουρα με σκληρή δουλειά μπορούμε να το αποδείξουμε και στην πράξη».

Για την εμπειρία του με την φανέλα του Άρη: «Μεγάλη εμπειρία και φυσικά μεγάλη τιμή. Είναι για μένα κάτι το διαφορετικό και χαίρομαι που το ζω.Η χρονιά δεν είναι για μεγάλα λόγια παρά μόνο για πράξεις και αποτελέσματα. Είναι λογική η αντίδραση του κόσμου στην ήττα με τον Καμπανιακό. Η πίεση που υπάρχει είναι και θα είναι αναμενόμενη. Είναι στα… πόδια μας η ευκαιρία να πείσουμε τον κόσμο να να μας ακολουθήσει με το ίδιο πάθος σε όλη τη χρονιά».

Σχετικά άρθρα