Παρουσιάστηκε από Πούνε Σίτι ο Κατσουράνης

Στην Ινδία βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Κώστας Κατσουράνης . Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους ανθρώπους της ομάδας και τους υποστηρικτές της, ενώ δήλωσε έτοιμος για την έναρξη του Πρωταθλήματος της χώρας στις 13 Οκτωβρίου με το Νέο Δελχί.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην Πούνε FC. Είναι μία καινούρια εμπειρία για μένα και ανυπομονώ να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”, ήταν τα πρώτα λόγια του έμπειρου μέσου κατά την άφιξή του στην Μουμπάι.

Ο 35χρονος άσος που θα έχει για συμπαίκτες του τους Νταβίντ Τρεζεγκέ και Μπρούνο Τσιρίλο στην Πούνε Σίτι τόνισε πως όλο αυτό το διάστημα που ήταν χωρίς ομάδα έκανε προπονήσεις με τους γυμναστές της Εθνικής Ομάδας και εμφανίστηκε σίγουρος πως θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα της ομάδας του.

“Η θερμοκρασία μπορεί να είναι διαφορετική στην Ινδία και να έχει πολύ υγρασία, αλλά είμαι έτοιμος. Και τέλος πάντων, το ποδόσφαιρο παίζεται και με καρδιά”, είπε.

Από την πλευρά της ομάδας, ο εκτελεστικός διευθυντής της Πούνε FC, Γκαουράβ Μοντβέλ δήλωσε: “Θέλαμε να καλοσωρίσουμε όσο πιο θερμά γίνεται τον Κώστα. Εκτός από πολύ καλός ποδοσφαιριστής, είναι και υπέροχος άνθρωπος, έχει πάθος για το ποδόσφαιρο, είναι ήρεμος σαν προσωπικότητα και θα επιθυμεί να μάθει και να μοιραστεί μαζί μας πράγματα. Η τεράστια εμπειρία του ως μέσος θα φέρει μεγάλη ισορροπία στην ομάδα”.

Tα μέσα της Ινδίας γράφουν με κολακευτικά λόγια την άφιξη του Κατσουράνη στο πρωτάθλημα, καθώς είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής και αρχηγός που αγωνίστηκε στο προηγούμενο Μουντιάλ και μεταγράφεται σε ινδική ομάδα. 

Σχετικά άρθρα