Βλέπει Γιούβε από… μέσα!

Το ντέρμπι κορυφής του Καμπιονάτο ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρόμα θα δει απόψε στο Τορίνο άνθρωπος του Ολυμπιακού, καθώς έχει αρχίσει από πλευράς Μίτσελ και τεχνικού επιτελείου η πλήρης ανάλυση της επόμενης αντιπάλου των ερυθρόλευκων στο Τσάμπιονς Λιγκ, πρώτα στο Καραϊσκάκη και μετά στην Ιταλία.

Ο Ολυμπιακός θα έχει τη δυνατότητα να πάρει πολλές πληροφορίες και από τους τρεις πρώην παίκτες του, τον Μανωλά, τον Τοροσίδη και τον Χολέβα που είναι στην αποστολή της Ρόμα για το σημερινό ντέρμπι στο Juventus Stadium.

Προφανώς το ματς θα δει από την τηλεόραση κι ο ίδιος ο Μίτσελ με τους συνεργάτες του, καθώς όλη η σκέψη του Ολυμπιακού σε αγωνιστικό επίπεδο στρέφεται σε αυτό το απολύτως καθοριστικό ματς της 22ας Οκτώβρη στο Φάληρο, με τους Πειραιώτες να θέλουν οπωσδήποτε νίκη για να έχουν ελπίδες για την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ ή να μην ηττηθούν ώστε να είναι πάνω από τη Μάλμε στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης του ομίλου.

Σήμερα η ομάδα έχει ρεπό και από αύριο αρχίζει ξανά την προετοιμασία της χωρίς τους διεθνείς, τόσο τους Έλληνες (Μήτρογλου, Μανιάτη, Φορτούνη) όσο και τους ξένους (Κασάμι, Αφελάι, Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Μέγιερι).

Οι τραυματίες Φουστέρ, Σιόβας, Μπενίτες, Γκαζαριάν, Ντοσεβί θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποθεραπείας τους.

Το απόγευμα της Πέμπτης στο Ρέντη θα γίνει το φιλικό με τον Λεβαδειακό, χωρίς την παρουσία θεατών.

«Ο Ολυμπιακός χρειάζεται χρόνο για να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο», δηλώνουν στη Realnews oι πρώην ερυθρόλευκοι Ρόι Κάρολ και Φρανσουά Μοδέστο .

Σχετικά άρθρα