«Αυτή δεν είναι η πραγματική εικόνα του Παναθηναϊκού»

«Αυτή δεν είναι η πραγματική εικόνα του Παναθηναϊκού», δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης, προπονητής της ΤΣΣΚΑ, και τόνισε ότι είναι τιμή του να παίζει απέναντι στους «πράσινους», στους οποίους εργάστηκε ως συνεργάτης του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς για 13 χρόνια.

«Ευχαριστώ πολύ τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς για τα καλά λόγια που είπε για την ομάδα μου», είπε αρχικά ο Ιτούδης και εξήγησε ότι: «Αυτό που θέλουμε και εμείς από τη πλευρά μας είναι να επιστρέψουν οι παίκτες μας και να προπονηθούμε όλοι μαζί. Ο στόχος μας είναι η επόμενη προπόνησή μας».

«Αυτή δεν είναι η πραγματική εικόνα του Παναθηναϊκού», υπογράμμισε ο κόουτς της ΤΣΣΚΑ και επισήμανε: «Έχουν πολλούς τραυματισμούς και είναι σίγουρο ότι όταν επιστρέψουν οι παίκτες του υγιείς το αγωνιστικό του πρόσωπο θα είναι τελείως διαφορετικό. Για εμένα είναι πολύ μεγάλη τιμή που υπήρξα για 13 χρόνια σε αυτή την ομάδα. Την ομάδα που εκπροσώπησε και ανέδειξε το ελληνικό μπάσκετ. Δεν είναι δύσκολο να παίζω απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά τιμή. Σημαίνει πως έχω φτάσει σε υψηλό επίπεδο. Σίγουρα αυτή δεν είναι η πραγματική εικόνα του Παναθηναϊκού καθώς είχε πολλές απουσίες. Διαθέτει καλή ομάδα και ποιοτικό ρόστερ».

Σχετικά άρθρα