«Οι τραυματισμοί δεν είναι δικαιολογία»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν στάθηκε στις απουσίες και επισήμανε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΤΣΣΚΑ στον τελικό του «Gomelsky Cup» ότι: «Όσοι είναι μαζί μας πρέπει να παίζουν καλύτερα».

«Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ», ήταν τα πρώτα λόγια του κόουτς των «πρασίνων», ο οποίος παρατήρησε ότι: «Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Απέδειξε πως είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για να κατακτήσει την Ευρωλίγκα».

«Εμείς, από την πλευρά μας, κάναμε κάποια πράγματα καλά ειδικά στην άμυνα, εκτός από το τέταρτο δεκάλεπτο που δεν τα καταφέραμε», σημείωσε στην συνέχεια ο Ιβάνοβιτς και υπογράμμισε: «Είχαμε πολλές σημαντικές απουσίες παικτών λόγω τραυματισμών. Πρόκειται για παίκτες που μας βοηθούν σημαντικά στο σκοράρισμα και ήταν δύσκολο να ανταπεξέλθουμε.  Πάντως, δεν είναι δικαιολογία οι τραυματισμοί, όσοι είναι μαζί μας πρέπει να παίζουν καλύτερα».

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς τόνισε την καλή παρουσία του Παναθηναϊκού στα πρώτα 30’και παραδέχθηκε ότι στην τέταρτη περίοδο η εικόνα της ομάδας του δεν ήταν ανάλογη: «Ήρθαμε να παίξουμε σε ένα ανταγωνιστικό τουρνουά. Είχαμε αρκετές απουσίες και δεν ήταν δυνατό να είμαστε στο 100%. Σταθήκαμε καλά για 30 λεπτά αλλά στην τέταρτη περίοδο κάναμε λάθη σε άμυνα και επίθεση και δεν καταφέραμε να μείνουμε κοντά στο σκορ ως το τέλος. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν».

Σχετικά άρθρα