Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Δείτε πως αυτοί οι άνθρωποι έβαλαν φέσι στη ΔΕΗ ενώ είχαν λεφτά!
Δείτε πως αυτοί οι άνθρωποι έβαλαν φέσι στη ΔΕΗ ενώ είχαν λεφτά!  thumbnail

Δείτε πως αυτοί οι άνθρωποι έβαλαν φέσι στη ΔΕΗ ενώ είχαν λεφτά!


Κλέβουν… ρεύμα με καλώδιο από την κολόνα. Κρύβουν… ρολόι κατασκευάζοντας τοίχο ή τοποθετώντας καγκελόπορτα. Αλλάζουν προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας. Ηλεκτροδοτούνται από κοινόχρηστο ρολόι της πολυκατοικίας. Παρεμβαίνουν στον μετρητή ώστε να καταμετρά την κατανάλωση.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα το "Έθνος" στο στόχαστρο μπαίνουν πλέον 20.000 μπαταχτσήδες που δεν πληρώνουν αν και έχουν χρήματα.

Οι μεγαλοφειλέτες χρωστούν συνολικά στη ΔΕΗ 200 εκατομμύρια ευρώ, με πολλούς να χρωστούν ακόμη και περισσότερα από 150.000 ευρώ αλλά τον μέσο όρο του χρέους να είναι στα 10.000.

Ανάμεσα στους μεγαλοφειλέτες ξεχωρίζει η περίπτωση της κυρίας από την Πεντέλη που έχει μια φτωχική μεζονέτα με δύο θερμαινόμενες μάλιστα πισίνες. Η κυρία αυτή έχει φαίνεται άλλες προτεραιότητες και έτσι έβαλε φέσι στη ΔΕΗ περίπου 13.000 ευρώ.

Παρά τα ειδοποιητήρια δεν σταμάτησε ποτέ να θερμαίνει τις πισίνες της και έτσι έχει δοθεί πλέον εντολή να κοπεί το ρεύμα στο… φτωχικό της.

Άλλη περίπτωση που βγάζει μάτι είναι ένα πολυτελές και γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας.

Ο ιδιοκτήτης είχε βρει το κόλπο και έκλεβε ρεύμα με καλώδιο. Η ζημιά υπολογίζεται στα 150.000 ευρώ.

Άλλη εταιρεία, στα βόρεια προάστια αυτή τη φορά, εμπόδιζε τους υπαλλήλους επί 12 μήνες να φτάσουν ως τα ρολόγια και να κάνουν καταμέτρηση της κατανάλωσης, κάπως έτσι το φέσι υπολογίζεται ότι πέρασε τις 3.000 ευρώ.

Σε άλλη περίπτωση μια εταιρεία όταν αφού δεν πλήρωσε τους λογαριασμούς της κόπηκε η παροχή βρήκε τρόπο. Με ένα καλώδιο άρχισε να κλέβει ρεύμα από το κοινόχρηστο της πολυκατοικίας όπου έχει την έδρα της.

Πηγή: Έθνος


 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X