Τσιάκος: «Η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδα η ΑΕΚ»

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τον πιο σημαντικό αγώνα της φετινής χρονιάς μέχρι τον… επόμενο. Η Ένωση αντιμετωπίζει τον Άρη στο πλαίσιο του Κυπέλλου (07/10) και ο Γιώργος Τσιάκος μίλησε για αυτό το παιχνίδι.

Ο άσσος της ΑΕΚ τόνισε πως φοράει την φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα.

«Φαντάζομαι δεν περιμένατε από μένα να σας το πω: Έχουμε μπροστά μας την πιο δύσκολη αποστολή. Αντιμετωπίζουμε μια παραδοσιακή δύναμη του ελληνικού μπάσκετ, η οποία συν τοις άλλοις παρουσιάζει και μια καλή εικόνα ως ομάδα, και μάλιστα στο Αλεξάνδρειο. Εμείς όμως είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά και σε καλή ψυχολογική κατάσταση όπως δήλωσε και ο κόουτς Κτιστάκης, και θα διεκδικήσουμε με όσες πιθανότητες μας αναλογούν τη νίκη-πρόκριση», δήλωσε ο αρχηγός της Ένωσης.

«Τα ψέματα τελειώνουν. Δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για έργα. Δεν υποτιμούμε το Κύπελλο, αλλά όλοι ξέρουν ότι η ΑΕΚ των ειδικών συνθηκών προετοιμάζεται για το Πρωτάθλημα. Είμαστε ΑΕΚ και δεν είναι αυτό οπαδική κορώνα. Είναι η αλήθεια. Φοράμε τη φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα και θέλουμε να την τιμούμε, όποτε μας δίνεται η ευκαιρία. Απ’ αυτή τη φιλοσοφία διέπονται όλοι οι παίκτες. Γι’ αυτό είμαι χαρούμενος. Γι’ αυτό ελπίζω. Θα επαναλάβω, λοιπόν, ότι και στην Θεσσαλονίκη θα προσπαθήσουμε για το αυτονόητο. Αυτή η ΑΕΚ θα είναι φέτος, πρέπει να είναι, ομάδα υπερβάσεων», είπε ολοκληρώνοντας ο Γιώργος Τσιάκος. 

Σχετικά άρθρα