Αγωνία για διεθνείς, αγώνας για τραυματίες

Χωρίς την παρουσία δέκα διεθνών παικτών για το επόμενο δεκαήμερο θα προετοιμαστεί ο Ολυμπιακός για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με την Γιουβέντους, με τον Μίτσελ να εύχεται ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.
 
Με την Εθνική Ελλάδας θα λείπουν οι Μήτρογλου, Μανιάτης, Φορτούνης και ο Γιαννούλης που κλήθηκε εκτάκτως σήμερα στη θέση του Χολέμπας . Ο Κασάμι με την Ελβετία, ο Ντουρμάζ με την Σουηδία, ο Ελαμπντελαουί με την Νορβηγία, ο Εντινγκά με το Κονγκό, ο Αφελάι με την Ολλανδία και ο Μέγιερι με την Ουγγαρία .
 
Διεθνείς υποχρεώσεις θα είχαν και οι Μπενίτες, Ντοσεβί, Γκαζαριάν που δέχτηκαν κλήσεις από τις Παραγουάη, Τόνγκο και Αρμενία αντιστοίχως, αλλά δεν θα κάνουν ταξίδια λόγω των τραυματισμών τους. Αυτοί οι τρεις παίκτες όπως και οι Φουστέρ, Σιόβας συνεχίζουν εντατικά το πρόγραμμα της αποθεραπείας τους, με σκοπό από την επόμενη εβδομάδα να μπορέσουν σταδιακά να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και να έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν την ομάδα στις επόμενες υποχρεώσεις της. 

Σχετικά άρθρα