Στο Λύκειο Καμινίων ο Ολυμπιακός

Με αφορμή την Πανελλήνια Μέρα Σχολικού Αθλητισμού, ο Ολυμπιακός επισκέφθηκε σήμερα (06/10) το πρωί το Γενικό Λύκειο Καμινίων.

Αθλητές, προπονητές και στελέχη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού όπως και από την ΠΑΕ και την ΚΑΕ έδωσαν το παρόν, συνομίλησαν με τα παιδιά. Εκείνα μετά τη σειρά τους ζήτησαν πέρα από αυτόγραφα (όπως ήταν άλλωστε λογικό) και την συμβουλή των ανθρώπων της αποστολής του Ολυμπιακού για θέματα που αφορούν τον αθλητισμό.

Το παρόν έδωσε από την μεριά της πολιτείας ο υπουργός παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος. Ενώ τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν οι Γιώργος Βαϊτσης, Γιώργος Κοκολάκης, το στέλεχος της ακαδημίας Βασίλης Νάνος, η γενική διευθύντρια Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο Βαγγέλης Μάντζαρης και ο Δημήτρης Αγραβάνης από την πλευρά του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού. Από το τμήμα κολύμβησης το παρόν έδωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Γέμελος, ο Ολυμπιονίκης στην ιστιοπλοΐα Αιμίλιος Παπαθανασίου, ο Σπυρός Γιαννιώτης, η Μαριάννα Λυμπερτά, ο Χρήστος Μαρκόζης, η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, η Χρύσα Διαμαντοπούλου, ο προπονητής του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, Νίκος Κυρίτσης και από τον στίβο η Ανδριάννα Φέρρα και ο Γιώργος Ήλτσιος.

Σχετικά άρθρα