Αναβολή λόγω… Εγνατίας στο Φίλιππος – ΑΕΚ

Αναβλήθηκε για τις 15/10/2014 η προγραμματισμένη για την Τετάρτη αναμέτρηση χάντμπολ ανάμεσα στον Φίλιππο Βέροιας και την ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική της Α1 ανδρών.

Το σχετικό αίτημα κατέθεσε ο Φίλιππος Βέροιας μετά το τραγικό δυστύχημα που έγινε χθες στην Εγνατία Οδό. Σε αυτό έχασε τη ζωή της η μητέρα του αθλητή της ομάδας, Χρήστου Ευαγγελόπουλου, Θεοδούλα Γκανίδου- Ευαγγελοπούλου ενώ τραυματίστηκε και ο αθλητής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΧΕ για το περιστατικό:

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΟΧΕ εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Βέροια που κόστισε τη ζωή πέντε ανθρώπους και προκάλεσε τον τραυματισμό άλλων τριάντα. Ειδικότερα η οικογένεια του αθλήματος θρηνεί την απώλεια της μητέρας του αθλητή του Φιλίππου Βέροιας Χρήστου Ευαγγελόπουλου, Θεοδούλα Γκανίδου- Ευαγγελοπούλου, ετών 52 και μητέρα δύο ακόμα κοριτσιών. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα στις 17:30 στον Μητροπολιτικό ναό Βέροιας.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας του Φιλίππου Βέροιας στο ίδιο δυστύχημα τραυματίστηκε και νοσηλεύεται –ευτυχώς εκτός κινδύνου- στην χειρουργική κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης με κατάγματα στα πλευρά και στο δεξί χέρι. Η διοίκηση της Ομοσπονδίας και όλο το ελληνικό χάντμπολ βρίσκονται δίπλα στον Χρήστο Ευαγγελόπουλο, τον συλλυπούνται θερμά για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας και του εύχονται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους».

Σχετικά άρθρα