Αρχική / Είμαι Αρειανός αλλά φεύγω ! Τέλος !

Είμαι Αρειανός αλλά φεύγω ! Τέλος !

«Πατούσαν στο γεγονός ότι ήμασταν ΑΡΗΣ, και μας εκμεταλλεύονταν.Εχω κάνει γαϊδουρινή υπομονή, όχι ανθρώπινη. Ολοι εκεί μέσα ούτε πολιτικοί να ήταν. Ολο «θα» ακούμε. Από πράξεις τίποτα», σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρωταθλητής στίβου του ΑΡΗ.


Στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS on Air» φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Γράβαλος. Ο πρωταθλητής στίβου του ΑΡΗ μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που περνά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, για τις θυσίες και την υπομονή που έχει κάνει, αλλά και την επιλογή του να αποχωρήσει από το σύλλογο που αγαπάει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν θα αποχωρήσει από τον ΑΡΗ: «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η απαξίωση και η περιφρόνηση έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Εχω ενημερώσει πολλές φορές όλους για το θέμα μου, αλλά δεν είχα ποτέ καμία ενημέρωση. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με άτομα του Δ.Σ δε βρήκα κανέναν. Πήγα την Παρασκευή από τα γραφεία, πάλι τίποτα. Αρειανός ήμουν και θα είμαι αλλά όλα έχουν ένα όριο. Θα σηκωθώ να φύγω αν και με στεναχωρεί πάρα πολύ. Οι μόνοι που ασχολήθηκαν με τα προβλήματα μου ήταν οι κ.κ Φωτιάδης και Κωνσταντινίδης. Κανένας άλλος».

Για το πώς έφτασε σε αυτό το σημείο: «Στο κομμάτι του στίβου έχω απογοητευτεί πλήρως. Εχω κάνει πάρα πολλά, και δεν υπάρχει αντίκρισμα. Δε χρειάζεται να πω τι έχω κάνει. Η περιφρόνηση από την πλευρά των ανθρώπων του Α.Σ δε μου αφήνει άλλα περιθώρια. Για να καταλάβετε τι γίνεται, ο Αρης  Γρηγοριάδης έφυγε πριν δύο χρόνια και δεν ενδιαφέρθηκε κανείς γι αυτόν. Όταν δε δίνει σημασία στον κορυφαίο, δυστυχώς αυτή η νοοτροπία διαιωνίζεται».

Για τα προβλήματα του Α.Σ και τη λάθος νοοτροπία: «Τα τελευταία χρόνια στην ομάδα δεν έχει αλλάξει η νοοτροπία. Κάθε χρόνο τα ίδια και χειρότερα. Θέλω να βρει ο ΑΡΗΣ τη σωτηρία, αλλά τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα για εμάς τους αθλητές. Δεν είναι μόνο ο στίβος. Είναι πάρα πολλά τα ζητήματα. Συμφωνώ ότι έχουμε πέσει σε δύσκολη περίοδο και ότι δεν υπάρχουν χρήματα, αλλά κάτι πρέπει να γίνει με τους αθλητές. Δηλαδή τέσσερα χρόνια πρέπει να πληρώνουμε μέχρι και τα δικά μας παπούτσια; Όχι γιατί τα είχα ανάγκη, αλλά για το γαμώτο. Πατούσαν στο γεγονός ότι ήμασταν ΑΡΗΣ, και μας εκμεταλλεύονταν».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει την απόφαση του: «Εγω περιμένω το τυπικά κομμάτι. Δηλαδή να υπογράψω το δελτίο και να φύγω. Καταλαβαίνω τα προβλήματα, αλλά έχω κάνει γαϊδουρινή υπομονή, όχι ανθρώπινη. Ολοι εκεί μέσα ούτε πολιτικοί να ήταν. Ολο «θα» ακούμε. Από πράξεις τίποτα».

Για την τρέλα του για τον ΑΡΗ: «Οσο έχω χρόνο πάω να δω παντού την ομάδα. Αρειανοί είμαστε, τι να κάνουμε; Πήγα στη Φλώρινα και όσο έχω ελεύθερο χρόνο δε θέλω να χάνω παιχνίδι»

Για την ενασχόληση του στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του ΑΡΗ: «Πήγα σε ένα τελείως διαφορετικό κομμάτι και αναθεώρησα πολλά πράγματα για το ποδόσφαιρο. Προσπαθώ να παρέμβω στη νοοτροπία των αθλητών. Επιδιώκω να τους μάθω να στέκονται στο γήπεδο και να τρέχουν σωστά. Είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε καλή συνεργασία και σχέση με τα παιδιά»


allaboutaris

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X