Καρέλης: «Έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε» (vid)

Για την κλήση του στην Εθνική ομάδα αλλά και για τα ματς κόντρα σε Φινλανδία και Β. Ιρλανδία μίλησε ο Νίκος Καρέλης μετά από την απογευματινή προπόνηση της “γαλανόλευκης” στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα η κλήση μου στην Εθνική. Νιώθω πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια οικογένεια όπως ήμουν και στις μικρές Εθνικές ομάδες και όλα τα παιδιά είναι πολύ καλά. Έχουμε πολύ καλό κλίμα και από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ όλοι μου μιλάνε και με προσέχουν και αυτό είναι πολύ καλό. Ξεχνάμε το προηγούμενο αποτέλεσμα και προσπαθούμε να φτιάξουμε την ψυχολογία μας για τα επόμενα δύο ματς και από εκεί και πέρα θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε υπό τις οδηγίες του προπονητή για μπορέσουμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε. Η Φινλανδία έχει τρεις βαθμούς και εμείς θα πάμε εκεί για τη νίκη για να προχωρήσουμε στον επόμενο αγώνα».

Για την κλήση του: «Ο προπονητής έκρινε ποια ήταν η κατάλληλη στιγμή για να με καλέσει και είναι μεγάλη μου χαρά που το έκανε τώρα. Έχω συνηθίσει από τις Εθνικές ομάδες όμως τώρα το επίπεδο είναι υψηλότερο και πρέπει να ανταπεξέλθεις και να δώσεις ότι καλύτερο μπορείς για να μείνεις σε αυτή την ομάδα. Το φανταζόμουν από μικρό παιδί να σκοράρω με τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών κι ελπίζω να το κάνω και τώρα».

Σχετικά άρθρα