Δύναμη… ψυχής από τον Πετρόφ (video&pics)

Τι και αν η ζωή του έπαιξε άσχημο παιχνίδι; Αυτός κατάφερε να νικήσει τον θάνατο και να αποτελεί παράδειγμα θέλησης για την ζωή. Ο Στίλιαν Πετρόφ, που συνεχίζει να αναρρώνει, καθώς το 2012 διαγνώστηκε πως πάσχει από λευχαιμία, επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους! Και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια από όλους!
Ο πρώην άσος της Άστον Βίλα (ήταν και αρχηγός) και της Σέλτικ προσεβλήθη από λευχαιμία και έτσι αναγκάστηκε στα σταματήσει το ποδόσφαιρο το 2013, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στην ζωή… Τότε, όλοι συγκινήθηκαν, αλλά αυτός είχε πει πως δεν θα το βάλει κάτω… Τον τίμησε και η Σέλτικ, με τον ίδιο να δακρύζει!
Ποτέ δεν… χάθηκε όμως η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και έτσι ο ίδιος επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους με τη φανέλα της Γουίτσαλ Γουόντερερς. Είναι χαρακτηριστικό πως στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του για το Κύπελλο κόντρα στην Νόρθφιλτν Τάουν (5-3) πέτυχε ένα τέρμα. Μπορεί να έχει αλλάξει, να έχει τα κιλάκια του, αλλά η… τέχνη δεν ξεχνιέται! Και έπαιξε μπάλα πάντα με το χαμόγελο στα χείλη του!
Ο 35άχρονος Βούλγαρος μεσοεπιθετικός ανέφερε για την επιστροφή του: «Είναι κάτι διασκεδαστικό και υπάρχουν ανταγωνιστικά παιχνίδια. Είναι πολύ ωραίο να βρίσκεσαι έξω και να αγωνίζεσαι σε κανονικά ματς. Μου ζητούν ακόμη αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί μου, μετά από ματς. Συναντώ πολλούς οπαδούς της Άστον Βίλα και είναι πολύ ωραία όταν συζητώ μαζί τους».
Πολλά μπράβο στον Στίλιαν Πετρόφ…

Σχετικά άρθρα