Αρχική / More / Αθλητικά / Εξάμηνος αποκλεισμός στον Φελπς
Εξάμηνος αποκλεισμός στον Φελπς thumbnail

Εξάμηνος αποκλεισμός στον Φελπς

Εξάμηνο αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες επέβαλε η κολυμβητική ομοσπονδία των ΗΠΑ στον Μάικλ Φελπς, επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος.
Λίγες ώρες πριν, ο θρύλος της παγκόσμιας κολύμβησης είχε γνωστοποιήσει μέσω σειράς αναρτήσεων στο Twitterότι βρίσκεται σε κλινική αποτοξίνωσης προσπαθώντας να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ.
"Γνωρίζω πως δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι ενώπιον της δικαιοσύνης και είμαι πολύ απογοητευμένος με τον εαυτό μου. Πρόκειται να λάβω μέρος σε ένα πρόγραμμα που θα με βοηθήσει να κατανοήσω περισσότερο τον εαυτό μου" έγραψε ο Φελπς.
"Η κολύμβηση είναι το σημαντικότερο μέρος της ζωής μου, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να εστιάσω σε μένα, κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μάθω από αυτή την εμπειρία και να έχω καλύτερες αποφάσεις στο μέλλον" συνέχισε.
"Καταλαβαίνω τη σοβαρότητα των πράξεών μου και αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη. Ξέρω ότι αυτά τα λόγια μπορεί να μην σημαίνουν πολλά αυτή τη στιγμή, αλλά ζητώ συγγνώμη από όλους όσους απογοήτευσα" ολοκλήρωσε ο αθλητής, ο οποίος συνελήφθη πρώτη φορά για υπερβολική ταχύτητα το 2004.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X