Αρχική / Άρχισε ο έλεγχος εσόδων-εξόδων

Άρχισε ο έλεγχος εσόδων-εξόδων

Ζητήθηκε από την πλευρά του ΑΣ και δόθηκε ένα σημαντικό μέρος των εγγράφων και των παραστατικών από την πλευρά του Γιώργου Γαλανού για την ως τώρα λειτουργία του τμήματος.Αρχισε χθες και θα συνεχιστεί και σήμερα μεταξύ του Γαλανού και του ερασιτέχνη ο οικονομικός απολογισμός του πρώτου μήνα που συμπληρώνει ως υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αρχισε δηλαδή ο Γαλανός να ενημερώνει τον Πρόεδρο του Α.Σ για τις κινήσεις που έχουν γίνει αυτό το διάστημα, τα έσοδα και έξοδα του τμήματος, τις εισπράξεις του αγώνα με την Καστοριά και φυσικά από τα εισιτήρια διαρκείας. Να παραδίδονται τα παραστατικά των κινήσεων αυτών στο λογιστήριο του ερασιτέχνη ώστε να γίνεται ο έλεγχος και φυσικά να είναι κατοχυρωμένος ο ΑΣ που είναι και υπεύθυνος έναντι του νόμου. Από τη διαδικασία αυτή, όταν ολοκληρωθεί θα φανεί και ποιο είναι το ύψος της ταμειακής διευκόλυνσης που έχει κάνει ο Γιώργος Γαλανός στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το μόνο που ακόμα δεν έχει διευθετηθεί είναι το τι θα συμβεί με τις εγγυήσεις που θα ζητήσουν οι παίκτες για την υπογραφή των ιδιωτικών συμφωνητικών.


allaboutaris

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X