Δίμηνο περιθώριο κρίσης

 

Άποψη προσωπική και ξεκάθαρη για όλο το ρόστερ της ΑΕΚ θέλει να σχηματίσει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς πριν καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Τραϊανό Δέλλα, για να αναλύσουν το που θα χρειαστεί ενίσχυση η «Ένωση» ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ έχει συζητήσει τόσο με τον Εκτελεστικό Διευθυντή όσο και με τον προπονητή της ΑΕΚ και έχουν συμφωνήσει πως δε θα παρασυρθούν και δε θα επαναλάβουν τα λάθη των προκατόχων τους. Θα δώσουν το χρόνο που απαιτείται στους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ να δείξουν την αξία τους και στη συνέχεια θα αποφασίσουν το πού θα στρέψουν το ενδιαφέρον τους.

Στην ΑΕΚ θεωρούν πως μέχρι το τέλος Νοεμβρίου θα έχουν ένα αρκετά καλό δείγμα γραφής για το ποιοι παίκτες μπορούν να σταθούν και να φορέσουν τη φανέλα της ΑΕΚ στη Super League χωρίς να… λυγίσουν και για αυτό το λόγο σκοπεύουν να μην προβούν σε βιαστικές ενέργειες ή σε κινήσεις απλού εντυπωσιασμού. Λόγω εμπειρίας είναι σε θέση να διακρίνουν τα «τρανταχτά» κενά (όπως για παράδειγμα αυτό του σέντερ φορ), αλλά την ίδια ώρα έχουν την υπομονή που απαιτείται για να εξετάσουν εξονυχιστικά την κάθε περίπτωση.

Η «Τριανδρία» αλλά ειδικότερα οι Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς (αφού ο Δέλλας ρίχνει το βάρος στο αγωνιστικό κομμάτι) το επόμενο διάστημα θα παρακολουθούν ότι… κινείται. Θα έχουν τις κεραίες τους ανοιχτές προκειμένου να μη περάσει ανεκμετάλλευτη καμία αξιόλογη περίπτωση, ενώ θα διερευνήσουν όλα τα «λαχεία» τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται το ερχόμενο καλοκαίρι. Έτσι από τον ερχόμενο Δεκέμβριο αναμένεται να κάνουν τις πρώτες τους ουσιαστικές κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν…

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους παίκτες που είναι ήδη στο ρόστερ και τα συμβόλαιά τους είναι είτε στον τελευταίο χρόνο (Ντακόλ, Πλατέλλας, Γεωργέας και… Μπαρμπόσα), είτε στον προτελευταίο (Ρόβας, Καραγκιολίδης, Γροντής και Μπρέσεβιτς). Θα περάσουν από… ιερή εξέταση και αν αντεπεξέλθουν θα φοράνε και του χρόνου τη φανέλα της ΑΕΚ.

Σχετικά άρθρα