«Ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό»

Έχει κερδίσει ξανά θέση στην Εθνική Ολλανδίας με τον Γκους Χίντινγκ στον πάγκο των «οράνιε» κι ο Ιμπραϊμ Αφελάι θεωρεί ότι σημαντικό ρόλο σ΄αυτό έχει παίξει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και οι συμμετοχές του στην ελληνική ομάδα.
 
Ο διεθνής άσος βρίσκεται στην πατρίδα του για τις υποχρεώσεις του με την Εθνική και σε δηλώσεις του σε ολλανδικά ΜΜΕ αναφέρθηκε και στην παρουσία του στον Ολυμπιακό. 
 
Ο Αφελάι μίλησε στους συμπατριώτες του:
 
Για την Εθνική Ολλανδίας: «Πάντα ερχόμουν στην Εθνική όταν ήμουν σε καλή κατάσταση. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι καταπληκτικά και έχω αρκετά ματς στα πόδια μου. Η περίοδος του τραυματισμού μου είναι πίσω και θέλω να κάνω ένα νέο ξεκίνημα. Έκανα κάποιες προπονήσεις με την Εθνική τα τελευταία δυο χρόνια οπότε δεν αλλάζει κάτι. Τώρα επέστρεψα και διψάω για παιχνίδια. Πάντα αισθάνομαι περήφανος όταν με καλούν στην εθνική . Ευχαριστιέμαι το χρόνο μου εδώ. Μιλάμε με τα παιδιά για τις εμπειρίες μας στην Ευρώπη και αυτό δημιουργεί μία ευχάριστη ατμόσφαιρα. Ελπίζουμε πως θα πάρουμε καλό αποτέλεσμα στο επόμενο ματς».
 
Για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και την επιστροφή του: «Ο κόσμος βλέπει μόνο όσα γίνονται στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας μου, έκανα προπόνηση δίπλα στους κορυφαίους του κόσμου, στην Μπαρτσελόνα. Αυτό βοήθησε φυσικά για να βρω τον εαυτό μου. Να φτάσω σε υψηλό επίπεδο».
 
Για το αν αισθάνεται σταρ στον Ολυμπιακό: «Ποτέ δεν αισθανόμουν έτσι και ποτέ δεν θα αισθανθώ. Νιώθω ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό.  Είναι ένας σύλλογος που έχει πουλήσει πολλούς ποδοσφαιριστές και πλέον έχει μία μίξη από νέους Έλληνες και ξένους. Ο Αμπιντάλ είναι ένας από αυτούς».

Σχετικά άρθρα