Αρχική / Πρόβλημα με τα ρούχα στον Αρη ..

Πρόβλημα με τα ρούχα στον Αρη ..

Καλές και αναγκαίες οι μεταγραφές που ολοκληρώθηκαν, απαραίτητα και τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τα ιδιωτικά συμφωνητικά με τους παίκτες, αλλά αναγκαία και η επίλυση ζητημάτων που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα του ποδοσφαιρικού τμήματος και δημιουργούν προβλήματα στην λειτουργία του καθώς και στην ομαλή διεκπεραίωση των προπονήσεων.

Όπως αυτό του ιματισμού αφού μετά την ακύρωση της συμφωνίας με την Macron που ίσχυε μόνο για την Football League, λύση δεν έχει βρεθεί και υπάρχει σοβαρή έλλειψη ρούχων προπόνησης αφού η ιταλική εταιρία είχε στείλει μια παρτίδα στην αρχή της προετοιμασίας. Αυτό έχει ως συνέπεια, να υπάρχει αυτή τη στιγμή μια μόνο στολή προπόνησης για τους παίκτες και όταν, όπως χθες το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, να υπάρχει πρόβλημα που λύνεται με περσινά ρούχα (όσα υπάρχουν).

Το θέμα έχει επισημανθεί στον Γιώργο Γαλανό που έχει υποσχεθεί να το λύσει μέσω μιας χορηγίας που θα προσφέρει τα επιπλέον ρούχα προπόνησης που χρειάζεται η ομάδα.allaboutaris

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X