«Μοναδικός στόχος η νίκη το Σάββατο»

Την δική τους άποψη για τη σημασία των παιχνιδιών με Φινλανδία και Β. Ιρλανδία εξέφρασαν οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Χάρης Μαυρίας και Κώστας Φορτούνης .

«Είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια, προετοιμαζόμαστε καλά, ο δρόμος είναι δύσκολος και μακρύς. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Ελπίζουμε να αποδώσουμε όπως πρέπει, να πάρουμε τις νίκες. Έχουμε πολύ καλό κλίμα, εμπιστοσύνη ο ένας τον άλλον και στόχο τις νίκες.» είπε αρχικά ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Δημήτρης Σαλπιγγίδης και συνέχισε:

«Είναι σημαντικό ο αθλητισμός να απορροφά τα νέα παιδιά. Θα έλεγα στους γονείς να στηρίζουν τα παιδιά, να είναι κοντά τους στο ξεκίνημα, ενώ στα νέα παιδιά έχω να πω ότι ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος, αλλά αν αγαπούν αυτό που κάνουν μπορούν να κυνηγήσουν το όνειρό τους και να φτάσουν σε πράγματα που δεν μπορούν τώρα να φανταστούν».

Χάρης Μαυρίας: «Μεγαλώνοντας σε μία Ακαδημία μόνο ωφελημένος μπορεί να βγει κανείς, με έμπερους προπονητές. Χτίζεις δυνατό χαρακτήρα και εξελίσσεις το ταλέντο σου. Πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να φτάσεις στο όνειρό σου. Στις Ακαδημίες ο πρώτος στόχος είναι να φτιάξουν σωστούς χαρακτήρες και είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ και της ΕΠΟ».

Κώστας Φορτούνης: «Έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια. Είμαστε έτοιμοι, μόνος στόχος για το Σάββατο είναι η νίκη. Έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και πάμε για τις νίκες στα δύο επόμενα ματς. Είναι σημαντική η χορηγία του ΟΠΑΠ. Χρειάζεται υπομονή και δουλειά για το στόχο και μόνο έτσι μπορούν να φτάσουν ψηλά».

Σχετικά άρθρα