Περιμένει στο ακουστικό του ο Ράτκοβιτς

Πάνω από το ακουστικό του περιμένει ο Αντρίγια Ράτκοβιτς. Ο 17χρονος Σέρβος φορ που δοκιμάστηκε για μία εβδομάδα στην U-20 της ΑΕΚ, όπως δήλωσε στη «Blic», πλέον περιμένει ειδοποίηση από τους «κιτρινόμαυρους» για το αν τους ικανοποίησαν τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και οι ικανότητές του και φυσικά αν θα γίνει κίνηση απόκτησής του.

 «Ήταν μια τεράστια εμπειρία για μένα. Οι εντυπώσεις μου από το διάστημα που έμεινα στην ΑΕΚ, είναι εξαιρετικές. Προσπάθησα, έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και ελπίζω μόνο να έπιασα τα κριτήρια που έχουν βάλει οι άνθρωποι της ομάδας. Θα ήθελα να φορέσω την φανέλα της ΑΕΚ γιατί είμαι σίγουρος πως θα συνεισφέρω στην επιτυχία της ομάδας», είπε χαρακτηριστικά στη σερβική εφημερίδα. .

Δηλώσεις στη «Blic» ωστόσο έκανε και ο αντιπρόεδρος της Γιάβορ Μάτις, Νίκολα Λισάνιν. Αυτό που άφησε να εννοηθεί, ήταν πως για τον 17χρονο επιθετικό είναι όλα ανοιχτά και απολύτως στα χέρια της ΑΕΚ: «Ο Ράτκοβιτς είναι ένα πολύ ταλαντούχο παιδί. Είναι σημαντικό που πήγε σε έναν οργανωμένο σύλλογο στον οποίο μπορεί να βελτιώσει τις δυνατότητες του. Πιστεύω πως στην ΑΕΚ αναγνώρισαν το ταλέντο του και θα βρεθεί η καλύτερη λύση ώστε ο παίκτης να έχει την ευκαιρία του».

Σχετικά άρθρα