Τσεχ: «Θέλω να παίζω, αλλιώς φεύγω…»

Ο Πετρ Τσεχ κλήθηκε στον ντέρμπι με την Άρσεναλ να αντικαταστήσει τον Τιμπό Κουρτουά που τραυματίστηκε, και η Τσέλσι έφτασε στη νίκη με 2-0, αλλά ο Τσέχος τερματοφύλακας… ξεσπάθωσε! Στέλνοντας και το σχετική μήνυμα στον Ζοσέ Μουρίνιο!

Ο διεθνής άσος… απείλησε πως θέλει να παίζει, διαφορετικά θα κοιτάξει να πάρει μεταγραφή ακόμη και κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αφού η έλευση του Τιμπό Κουρτουά από την Ατλέτικο Μαδρίτης τον… έστειλε στον πάγκο.

Ο Πετρ Τσεχ μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του ο Τσέχος διεθνής εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από την μεταχείρισή του στην ομάδα του Λονδίνου, λέγοντας ευθέως ότι αν δεν αλλάξουν τα πράγματα θα ζητήσει μεταγραφή.

«Δεν έχω συνηθίσει να κάθομαι στον πάγκο. Θέλω να παίζω. Αν δεν αλλάξει κατάσταση και δεν μου δοθούν περισσότερες ευκαιρίες το επόμενο διάστημα, τότε θα ήταν καλύτερο να φύγω», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Με το EURO 2016 και την Εθνική ομάδα στο μυαλό μου δεν υπάρχει χρόνος να κάθομαι στον πάγκο και να μην παίζω. Αν η κατάσταση δεν αλλάξει, τότε θα ήθελα να το λύσουμε άμεσα»!

Σχετικά άρθρα