Μετά τον Πόζογλου ακολουθούν και οι άλλοι

Η προώθηση νεαρών παικτών στην επαγγελματική ομάδα του ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί και ανάλογα με την αγωνιστική πρόοδο που παρουσιάζουν οι παίκτες που προέρχονται από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ, η διοίκηση του συλλόγου προχωρά στην εφαρμογή μιας πολιτικής επιβράβευσης. Ήδη ο Πόζογλου υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με αυξημένες απολαβές σε σύγκριση με αυτές που εισέπραττε.

Ουσιαστικά ο νεαρός θα ξεκινήσει τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του με ένα ποσό που αγγίζει τις 30.000 ευρώ και το οποίο κλιμακωτά θα αυξάνεται. Παράλληλα το ποσό της ρήτρας του ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Πρόθεση των επιτελών του ΠΑΟΚ είναι να προσκαλέσουν πολύ σύντομα τόσο τους Φάνη Τζανδάρη όσο και Στέλιο Ποζατζίδη για την υπογραφή των νέων συμβολαίων τους. Απλά οι νεαροί παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά, θα πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειές τους και να πείσουν πως πραγματικά αξίζουν αυτή την επιβράβευση από την ΠΑΕ.

Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και οι οποίοι περιμένουν την ευκαιρία της ζωής τους.

Σχετικά άρθρα