Πότε παίζουν οι διεθνείς του ΠΑΟΚ – Άρρωστος ο Μακ

Περισσότεροι από έντεκα παίκτες απουσιάζουν τις τελευταίες ημέρες από τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και αυτό ασφαλώς δυσχεραίνει τον σχεδιασμό του Αγγελου Αναστασιάδη και των συνεργατών του για την ομάδα. Όμως, οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων προέχουν αυτή την περίοδο. Που αλήθεια συμμετέχουν οι διεθνείς του ΠΑΟΚ;

Αρχικά πρέπει να αναφέρουμε πως η συμμετοχή του Μακ στο σημερινό παιχνίδι της εθνικής του ομάδας με την Ισπανία είναι αμφίβολη καθώς ο Μάκ είχε μέχρι χθες υψηλό πυρετό. Και ο προπονητής του σκέφτεται σοβαρά εάν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι. Αυτό θα φανεί σήμερα. Ο ΠΑΟΚ έχει ισχυρή εκπροσώπηση στην εθνική ομάδα των ανδρών. Εκεί οι Γιάννης Σκόνδρας, Αλέξανδρος Τζιόλης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Στέφανος Αθανασιάδης και Παναγιώτης Γλύκος έχουν ενσωματωθεί εδώ και αρκετές ημέρες στην αποστολή της Εθνικής ανδρών για τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κόντρα σε Φινλανδία (το Σάββατο στο Ελσίνκι) και Β. Ιρλανδία (την Τρίτη 14 του μηνός στο Καραϊσκάκη).

Ακόμη ο Ραζβάν Ρατς βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Ρουμανίας για τα παιχνίδια με την Ουγγαρία (εντός έδρας το ερχόμενο Σάββατο) και τη Φινλανδία (εκτός έδρας την Τρίτη 14 του μηνός). Ο Ρόμπερτ Μακ όπως αναφέραμε έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή της εθνικής Σλοβακίας για τους αγώνες με Ισπανία (εντός έδρας την ερχόμενη Πέμπτη) και Λευκορωσία (εκτός έδρας την ερχόμενη Κυριακή). Οσο για τον Εργκούς Κάτσε, θα αγωνιστεί με την εθνική Αλβανίας στα παιχνίδια με Δανία (εντός έδρας το ερχόμενο Σάββατο) και Σερβία (εκτός έδρας την Τρίτη 14 του μηνός).

Επιπλέον ορισμένοι νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ απουσιάζουν από τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών και αυτοί είναι οι Στέλιος Πόζογλου, Ευθύμης Κουλούρης και Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, οι οποίοι, θα συμμετάσχουν στα δύο εκτός έδρας φιλικά παιχνίδια της εθνικής νέων με την αντίστοιχη της Ελβετίας (Παρασκευή-Κυριακή).

Σχετικά άρθρα