Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Ο Παπανδρέου ανακοινώνει νέο "κόμμα" από το Ηράκλειο
Ο Παπανδρέου ανακοινώνει νέο "κόμμα" από το Ηράκλειο  thumbnail

Ο Παπανδρέου ανακοινώνει νέο "κόμμα" από το Ηράκλειο

Τις νέες πολιτικές του κινήσεις αναμένεται να αποκαλύψει από το Ηράκλειο ο Γιώργος Παπανδρέου στις 24 Οκτωβρίου. Ο πρώην Πρωθυπουργός αναμένεται να ανακοινώσει, όπως φαίνεται, ένα πολιτικό μόρφωμα υπό τη μορφή «προοδευτικής συμμαχίας».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου: «Παράλληλα, σκοπός της Έκθεσης είναι να αποτελέσει το έναυσμα για την ανάπτυξη ενός δημιουργικού διαλόγου, που θα συμβάλλει στην οικοδόμηση μιας οραματικής, αλλά συνάμα ρεαλιστικής και αποτελεσματικής πρότασης για τη συγκρότηση μιας προοδευτικής συμμαχίας πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που συνεχίζουν να αγωνιούν για το μέλλον της Δημοκρατίας και του Σοσιαλισμού. Προοδευτικών δυνάμεων, που κατανοούν ότι οι ίδιες οφείλουν να αποτελέσουν την Αλλαγή που οραματίζονται και αναζητούν την ανατροπή των πελατειακών αντιλήψεων, νοοτροπιών και συμπεριφορών που συνεχίζουν να κρατούν σε ομηρία τη χώρα και τον Ελληνικό λαό».


Στην Κρήτη, μεταβαίνει ο Γιώργος Παπανδρέου στις  24 Οκτωβρίου για να μιλήσει στην εκδήλωση για την έκθεση «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή», που διοργανώνει το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου.

Η ανακοίνωση της εκδήλωσης πάντως συνοδεύεται από την αναγγελία της πρόθεσης του πρώην πρωθυπουργού να ξεκινήσει τον διάλογο για  συγκρότηση προοδευτικής συμμαχίας πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων. 

"Σκοπός της Έκθεσης είναι να αποτελέσει το έναυσμα για την ανάπτυξη ενός δημιουργικού διαλόγου, που θα συμβάλλει στην οικοδόμηση μιας οραματικής, αλλά συνάμα ρεαλιστικής και αποτελεσματικής πρότασης για τη συγκρότηση μιας προοδευτικής συμμαχίας πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που συνεχίζουν να αγωνιούν για το μέλλον της Δημοκρατίας και του Σοσιαλισμού" αναφέρεται στο σχετικό κείμενο, το οποίο καταλήγει: 

"Προοδευτικών δυνάμεων, που κατανοούν ότι οι ίδιες οφείλουν να αποτελέσουν την Αλλαγή που οραματίζονται και αναζητούν την ανατροπή των πελατειακών αντιλήψεων, νοοτροπιών και συμπεριφορών που συνεχίζουν να κρατούν σε ομηρία τη χώρα και τον Ελληνικό λαό.". 

Υπενθυμίζεται ότι στην αντίστοιχη εκδήλωση στο Ζάππειο  όπου εγκαινιάστηκε η έκθεση με αφορμή τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε δηλώσει "παρών" για την ανανέωση, όπως χαρακτηριστικά είχει πει , του Κινήματος.
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X