Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Εξελίξεις στο διπλό φονικό της Μάνης
Εξελίξεις στο διπλό φονικό της Μάνης  thumbnail

Εξελίξεις στο διπλό φονικό της Μάνης

Το Συμβούλιο Εφετών Καλαμάτας διέταξε την αναπαράσταση του εγκλήματος και την άρση τηλεφωνικού απορρήτου για ένα ακόμη πρόσωπο – Το Συμβούλιο έκανε δεκτό το αίτημα της οικογένειας Σγούρου, που από την αρχή υποστήριζε ότι στη δολοφονία είχε παίξει ρόλο και ένα τρίτο άτομο


Νέα τροπή παίρνει η ανάκριση για το διπλό φονικό στη Μάνη με θύματα τον 26χρονο Κώστα Σγούρο και τον 25χρονο φίλο του Γιάννη Κομμάτη, καθώς το Συμβούλιο Εφετών Καλαμάτας διέταξε την αναπαράσταση του εγκλήματος και την άρση τηλεφωνικού απορρήτου για ένα ακόμη πρόσωπο.

Το Συμβούλιο έκανε δεκτό το αίτημα της οικογένειας Σγούρου, που από την αρχή υποστήριζε ότι στη δολοφονία είχε παίξει ρόλο και ένα τρίτο άτομο, εκτός από τους δύο 18χρονους κατηγορούμενους που έχουν ήδη προφυλακιστεί στην φυλακές του Αυλώνα. 

Μάλιστα, ο αδελφός του δολοφονημένου 26χρονου, Γιάννης Σγούρος, έδωσε χθες συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτρια Καλαμάτας και κατονόμασε το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Μετά την εξέλιξη αυτή, αποφασίστηκε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του ατόμου αυτού, που είναι συγγενής του ενός δράστη. Με τα νέα στοιχεία που προσκόμισε η πλευρά των οικογενειών των θυμάτων οι οποίες παρίστανται ως πολιτική αγωγή, το Συμβούλιο Εφετών έδωσε λύση στη διαφωνία μεταξύ εισαγγελέα και ανακρίτριας και αποφάσισε να γίνει αναπαράσταση της διπλής δολοφονίας για να διευκρινιστεί ο ρόλος που έπαιξε το πρόσωπο αυτό.


Άρση τηλεφωνικού απορρήτου ζήτησε η οικογένεια ενός εκ των θυμάτων 


Τα μέλη της οικογένειας του δολοφονημένου Κωνσταντίνου Σγουρού είχαν υποστηρίξει από την πρώτη στιγμή την ύπαρξη συνεργού, καθώς κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι δύο απόφοιτοι της Γ’ Λυκείου μπόρεσαν να στήσουν από μόνοι τους τη φονική ενέδρα κατά των δυο νεαρών στη Μάνη. 

 Τα στοιχεία που προκύπτουν από τη διερεύνηση του τραγικού περιστατικού ενισχύουν το σενάριο εμπλοκής και τρίτου προσώπου στη δολοφονία των δύο μπόντι μπίλντερ από τους δύο 18χρονους.

Ο δικηγόρος της οικογένειας ενός εκ των δύο θυμάτων, του 26χρονου Κ. Σγουρού, έχει ήδη ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των δύο δραστών. Μάλιστα, μιλώντας στη Realnews, ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Μαργέλης αναφέρει ότι τα στοιχεία που αφορούν τον συνεργό των 18χρονων αναμένεται να αποκαλυφθούν ακόμα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα, προκαλώντας «πάταγο».

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε περισσότερα, όμως μέσα στις επόμενες ημέρες θα μπορέσουμε να μιλήσουμε με σαφήνεια για την εμπλοκή και τρίτου προσώπου. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων που έχουμε στη διάθεσή μας για τον συνεργό θα προκαλέσει πάταγο», δήλωσε ο Κ. Μαργέλης. 
Protothema.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X