«Θα μας βοηθήσει στο «χτίσιμο» της ομάδας»

«Ο τρόπος που νικήσαμε, θα μας βοηθήσει στο «χτίσιμο» της ομάδας», τόνισε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, που έκανε ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο του Παναθηναϊκού, με νίκη σε ντέρμπι επί του Ολυμπιακού.

«Παίξαμε με πολύ αυτοπεποίθηση», επισήμανε ο Μαυροβούνιος κόουτς και εξήγησε: «Πριν το ματς είχαμε καθαρές ιδέες για την άμυνα μας και θέλαμε να παίξουμε με πάθος στην επίθεση. Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλά στο τρανζίσιον. Στο πρώτο ημίχρονο σταματήσαμε τους αιφνιδιασμούς του Ολυμπιακού. Στο δεύτερο ημίχρονο αρχίσαμε άσχημα. Χωρίς ένταση, ενέργεια και καλή άμυνα στο τρανζίσιον. Στο τέλος νικήσαμε με πέντε παίκτες, που δεν παίζουν μαζί συνήθως. Ο τρόπος που νικήσαμε θα μας βοηθήσει στο «χτίσιμο» της ομάδας. Από χθες ξέραμε ότι ο Γκιστ δεν είναι έτοιμος να παίξει. Ήταν καθαρό για μας ότι ο Γιάνκοβιτς θα έπαιζε στο «4» και ο Διαμαντάκος στο «5»».

«Αυτά τα παιχνίδια είναι από τα σημαντικότερα στην Ευρώπη, όλοι οι παίκτες έχουν κίνητρο, είτε είναι γεμάτο το γήπεδο, είτε όχι», απάντησε σε σχετική ερώτηση ο Ιβάνοβιτς και παραδέχθηκε πως: «Ίσως σήμερα να παίξαμε πιο πάνω από το φυσιολογικό επίπεδο μας. Εάν δουλέψουμε όπως παίξαμε σήμερα, έχουμε μπροστά μας χρόνο να βελτιωθούμε περισσότερο. Μέχρι τώρα δεν έχουμε παίξει ή προπονηθεί με φουλ ρόστερ, γι’ αυτό τον λόγο δεν ξέρουμε τι ομάδα έχουμε στα χέρια μας».


Σχετικά άρθρα