Αρχική / More / Celebrity news / Μega: H Τρέμη επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων!
Μega: H Τρέμη επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων! thumbnail

Μega: H Τρέμη επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων!

Η απομάκρυνση του Χρίστου Παναγιωτόπουλου, ήρθε στο πλαίσιο των αλλαγών που θέλουν να φέρουν οι μέτοχοι στο κανάλι, δεδομένης και της δυσαρέσκειας που υπάρχει για την πτώση της τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου, τη στιγμή που τα τελευταία χρόνια το MEGA κρατούσε τα σκήπτρα της ενημέρωσης. Χαρακτηριστική είναι άλλωστε τόσο η αλλαγή προσώπου στο κεντρικό δελτίο με την επιλογή της Μαρίας Σαράφογλου, όσο και η αλλαγή σκηνικού σε συνδυασμό με τις τροποποιήσεις που ήρθαν στον τρόπο παρουσίασης του νέου δελτίου.


Παρελθόν αποτελεί από το τιμόνι του δελτίου ειδήσεων του MEGA o Χρίστος Παναγιωτόπουλος. Το γεγονός έγινε γνωστό αργά το βράδυ της Πέμπτης, όταν του ανακοινώθηκε ότι δεν θα είναι πια ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού.

Τη θέση του αναλαμβάνει η μέχρι πρότινος κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου, Όλγα Τρέμη, ενώ διευθυντής σύνταξης αναλαμβάνει ο παρουσιαστής του δελτίου του Σαββατοκύριακου και μέχρι πρότινος διευθυντής του τμήματος αθλητικού ρεπορτάζ, Νίκος Στραβελάκης.

Από τη θέση του διευθυντή σύνταξης των ειδήσεων αποχωρεί και ο Βίκτωρας Βλαχογιάννης, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες θα πραγματοποιηθεί νέα γενική συνέλευση του διοικητικού συμβουλίου των μετόχων για να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.

Αυτή τη στιγμή, αρκετά ονόματα παρελαύνουν από τη Μεσογείων, πραγματοποιώντας δοκιμαστικά για την ανάληψη του δελτίου του Σαββατοκύριακου. Μεταξύ των ονομάτων που ακούστηκαν μέχρι στιγμής ότι θέτουν υποψηφιότητα είναι και η παρουσιάστρια του σαββατοκυριακάτικου δελτίου του ΣΚΑΙ, Eύα Αντωνοπούλου.


www,madata.gr


Ομόφωνα δεκτή η παραίτηση Παναγιωτόπουλου – προσωρινά καθήκοντα διευθυντή ο Νίκος Στραβελάκης


Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει η ανακοίνωση που υπογράφει ο Σταύρος Ψυχάρης μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του ΔΣ του MEGA


Σύμφωνα με την ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ Σταύρος Ψυχάρης και που αναφέρει ότι θέμα συζήτησης στο σημερινό ΔΣ της εταιρίας ήταν «Η αναδιοργάνωση του τηλεοπτικού σταθμού»… αποφασίστηκε: να γίνει ομόφωνα δεκτή η παραίτηση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου από την διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης. β) Ο νέος διευθυντής θα επιλεγεί σε προσεχές συμβούλιο. γ) Ο Νίκος Στραβελάκης αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή σύνταξης και θα ασκεί προσωρινά τα καθήκοντα του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης.


enimerosi24.gr


Διαβάστε όλο το ιστορικό της αποχώρησης 


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ενημερωτικό τομέα του Mega, καθώς μετά το θρίλερ για την επιλογή κεντρικού παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων, έρχονται σαρωτικές αλλαγές και στη διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης. Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος αποχωρεί από το κανάλι έπειτα από 12 χρόνια που ήταν επικεφαλής στον ενημερωτικό τομέα του Mega .


 


Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες έχει αποφασιστεί να αναβαθμιστεί ο Νίκος Στραβελάκης στον τομέα των ειδήσεων, όπως και η Ολγα Τρέμη, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί στο σημερινό Δ.Σ. του καναλιού.


 


Το διαζύγιο με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο θεωρείται δεδομένο και το Δ.Σ. απλώς θα επισημοποιήσει τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ενώ αναμένεται να ξεκαθαρίσει ποιοι θα είναι οι νέοι ρόλοι που θα αναλάβουν οι Νίκος Στραβελάκης και  η Ολγα Τρέμη.


 Και όλα αυτά τη στιγμή που ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος έδινε μέχρι πρόσφατα  κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου προγράμματος του Mega στο Μέγαρο Μουσικής ιδιόχειρο σημείωμα στους δημοσιογράφους, τονίζοντας «αποτελεί άσκηση ψυχραιμίας και νηφαλιότητας η σιωπή, ιδίως όταν μιλούν πολλοί», ο Φώτης Μπόμπολας ζητούσε επίμονα την έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων του καναλιού, με σκοπό την αλλαγή του Δ.Σ. Μια κίνηση που ενδεχομένως να οδηγήσει ακόμη και σε σύγκρουση των μετόχων, που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο την πορεία του σταθμού.


 «Μήλον της Εριδος» είναι ο διευθυντής ειδήσεων κι ενημέρωσης, καθώς ο διευθύνων σύμβουλος του Πήγασου ζητεί την απομάκρυνσή του, σε αντίθεση με τον πατέρα του Γιώργο Μπόμπολα, τον Σταύρο Ψυχάρη και τον Βαρδή Βαρδινογιάννη που θέλουν να παραμένει ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος στη θέση του έως το τέλος της χρονιάς. Η διαφωνία του Φώτη Μπόμπολα με τον πατέρα του είναι ορατή στους πάντες.

Σε οριακό σημείο

Ο Γιώργος Μπόμπολας πήρε μέρος στη σύσκεψη των δημοσιογράφων για την προετοιμασία της πρεμιέρας του δελτίου με τη Μαρία Σαράφογλου και στη συνέχεια πήγε και στο κοντρόλ, κάτι που δεν έκανε ο γιος του, αφού η σχέση του με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο βρίσκεται σε οριακό σημείο.

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν μιλούν μεταξύ τους και μάλιστα δεν κρατούν καν τα προσχήματα όταν αναφέρεται ο ένας στον άλλον δημόσια, αφού δεν διστάζουν να εκτοξεύουν αμφότεροι σκληρούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.

Να σημειωθεί ότι ο Φώτης Μπόμπολας φαίνεται πως είναι θετικά προσκείμενος προς τον Νίκο Στραβελάκη για τη θέση του διευθυντή ειδήσεων, φήμη που ίσως δικαιολογεί την απόφαση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου να πάψει από την καθημερινή προετοιμασία του δελτίου τον Νίκο Στραβελάκη, αναθέτοντας τα πάντα στη Μαρία Σαράφογλου, περιορίζοντάς τον -παράλληλα- αυστηρά στην παρουσίαση των ειδήσεων του Σαββατοκύριακου. Επειδή όμως μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, κατά την προβολή του τρέιλερ του νέου δελτίου ειδήσεων φάνηκαν και τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν στο δελτίο. Ισορροπημένη προβολή είχαν η Μαρία Σαράφογλου και ο Γιάννης Πρετεντέρης, ενώ απουσίαζε παντελώς ο Παύλος Τσίμας (οριστικοποιήθηκε η αποχώρησή του από το Mega και πλέον οδεύει προς ΣKAΪ μεριά).

Πάντως, οι εκπρόσωποι του Τύπου που βρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής σχολίαζαν ποικιλοτρόπως το «ειδικό βάρος» που θα πρέπει να έχει η κεντρική παρουσιάστρια των ειδήσεων ενός Mega-λου σταθμού, κάτι που η Μαρία Σαράφογλου πρέπει να αποκτήσει.

Και στο βάθος Ολγα Τρέμη
Από το τρέιλερ του ενημερωτικού τομέα απουσίαζε και η Ολγα Τρέμη. Ωστόσο, οι μέτοχοι του Mega έχουν αποφασίσει πως η πρώην σιδηρά κυρία θα παραμείνει στο κανάλι, ενώ η ίδια έχει παγώσει τις συζητήσεις της με άλλους «μνηστήρες», οπότε δεν τίθεται θέμα αποζημίωσης. Το ερώτημα που προκύπτει είναι, όμως, πώς πληρώνεται η δημοσιογράφος από τη στιγμή που δεν εργάζεται στο κανάλι; Σύμφωνα με πληροφορίες, κάνει χρήση της άδειάς της κι έτσι δεν συντρέχει κάποιο θέμα. Πάντως η Τρέμη βολιδοσκοπείται ώστε να αναλάβει τη διεύθυνση των ειδήσεων, σε περίπτωση που η ρήξη Χρήστου Παναγιωτόπουλου – Φώτη Μπόμπολα φτάσει στο απροχώρητο ή τα ποσοστά τηλεθέασης του δελτίου δεν πάρουν την ανιούσα.

Επιστολή-αίνιγμα από Παναγιωτόπουλο
ΣΤΗ χθεσινή συνέντευξη Τύπου πάντως τα στελέχη του Mega είχαν διάθεση… αυτοκριτικής. Ο διευθυντής επικοινωνίας Χάρης Γουλιός είπε στον αρχικό χαιρετισμό του ότι το κανάλι αποξενώθηκε τα τελευταία χρόνια από το κοινό του και γι' αυτό φέτος επιστρέφει με αρκετές σειρές μυθοπλασίας, σόου και ψυχαγωγικές εκπομπές. Μάλιστα, το σλόγκαν του αλλάζει και από «Mega mou» γίνεται «Mega Mega» τονίζοντας τη βαρύτητα της φυσιογνωμίας του. Εντύπωση έκανε όμως η ιδιόχειρη επιστολή που μοίρασε στους δημοσιογράφους ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

«Αυτή είναι η 12η χρονιά στο κανάλι και θα πω ακόμη λιγότερα λόγια. Αλλωστε, όλα κρίνονται στην πράξη και όχι στις προγραμματικές δηλώσεις. Αποφασίσαμε να κάνουμε αλλαγές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Στη δομή, στον τρόπο παρουσίασης, στα σκηνικά. Εκείνο που παραμένει αναλλοίωτο είναι οι αξίες μας. Κλείνω με κάτι πιο προσωπικό. Αποτελεί άσκηση ψυχραιμίας και νηφαλιότητας η σιωπή, ιδίως όταν μιλούν πολλοί. Ετσι και αλλιώς, τις πιο σημαντικές απαντήσεις τής δίνει η ίδια η ζωή. Και τελικός κριτής όλων είναι ο κόσμος, αλλά και ο αμείλικτος χρόνος που κάνει την τελική διαλογή» ανέφερε στην αινιγματική επιστολή του ο διευθυντής ειδήσεων, στέλνοντας προφανώς… μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.


 


 


 


Εspresso, axortagos.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X