Τεστ στην Τουρκία για Μέντες, νέους

Ένα δυνατό φιλικό αγώνα με την τουρκική Μπουγιουκσεχίρ δίνει απόψε στις 7 μ.μ. ο Παναθηναϊκός στην Κωνσταντινούπολη. Μοιάζει με μια ευρωπαϊκή αναμέτρηση σημαντικής δυσκολίας απέναντι σε μια ομάδα που είναι αήττητη στο τουρκικό πρωτάθλημα στις πρώτες πέντε αγωνιστικές.

Ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει πρωτίστως την ετοιμότητα του Ντέιβιντ Μέντες . Τρεις εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας πέρασαν για τον Ολλανδό μετά την ενόχληση στη γάμπα έπειτα από την αναμέτρηση με τον Πλατανιά στις 21 Σεπτεμβρίου. Τώρα ο Μέντες καλείται να δείξει ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα ώστε την προσεχή εβδομάδα να είναι έτοιμος να ενισχύσει στα επίσημα παιχνίδια τον Παναθηναϊκό. Η απουσία του άλλωστε είναι αισθητή στη μεσαία γραμμή.

Δευτερευόντως ο Αναστασίου θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν πάρει πολλά ματς αλλά και σε νεοφερμένους όπως ο Στιλ, ο Μπούι, ο Μπούρμπος . Όχι τυχαία ο Παναθηναϊκός ζήτησε και πέτυχε την εξαίρεση τριών παικτών από τις προπονήσεις της Ελπίδων, των Δώνη, Ρισβάνη, Χουχούμη προκειμένου να χρησιμοποιηθούν στο αποψινό φιλικό.

Απόντες θα είναι οι ανέτοιμοι Μπεργκ, Κότσαρης, οι διεθνείς Πράνιτς, Σίλντενφελντ, Καρέλης, Μπερίσα και οι πιο επιβαρυμένοι Κότσολης, Νάνο, Ζέκα, Πέτριτς .

Σχετικά άρθρα