Διούδης: «Πρέπει να κερδίσουμε και θα κερδίσουμε»

Ο Σωκράτης Διούδης ακολούθησε την αποστολή αλλά και την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας. Ο νεαρός πορτιέρο, είναι ο 4ος που πήρε μαζί του ο Κλαούντιο Ρανιέρι αλλά για το σημερινό παιχνίδι έμεινε εκτός 23άδας. 

Μιλώντας στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ πριν τον αγώνα με την Φινλανδία τόνισε πως οι παίκτες της Εθνικής ομάδας έχουν πεισμώσει μετά το παιχνίδι με την Ρουμανία και θα μπουν μέσα για να πάρουν τη νίκη

Αναλυτικά:

«Είναι πολύ σημαντικές αυτές οι μέρες για μένα, είναι μια σπουδαία εμπειρία. Είναι η πρώτη μου φορά στην Εθνική και αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα παιδιά είναι μία οικογένεια. Είμαστε πεισμωμένοι από την ήττα με την Ρουμανία. Στα αποδυτήρια έβλεπα τα παιδιά να είναι έτοιμα για τη νίκη, έχουμε αυτό τον στόχο για το σημερινό παιχνίδι αλλά και για το επόμενο», είπε αρχικά ο Διούδης. 

Για το αν ειναι βαριά η φανέλα της Εθνικής: «Η φανέλα της Εθνικής είναι βαριά και ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Οι νέοι έχουμε σπουδαίες παραστάσεις με τις μικρές Εθνικές. Έχουμε κάνει σημαντικές επιτυχίες.Έχουμε και τους έμπειρους που μας αγκάλιασαν. Η Εθνική έχει την εμπειρία και τον νεανικό ενθουσιασμό». 

Για το αστείο που ακούστηκε ότι θα τον έβαζε ο Ρανιέρι δεξί μπακ: «Εγώ θα έπαιζα παντού. Είναι πολύ σημαντικές εμπειρίες αυτές για μένα. Είμαι πολύ μικρός ακόμα και είναι πολύ σημαντικό που είμαι εδώ. Εύχομαι να είμαι υγιής και να γίνω ενεργό μέλος της Εθνικής σιγά σιγά». 

Για το ότι δεν έχουμε κερδίσει στην Φινλανδία: «Δεν έχουμε κερδίσει εδώ αλλά αυτό δεν μας απασχολεί. Δεν έχουμε περιθώρια. Χρειαζόμαστε τη νίκη και ο όμιλος μετά την ισοπαλία της Ρουμανίας ξεκινάει ουσιαστικά από την αρχή. Εμάς μας πείσμωσε η ήττα και η κριτική που έγινε. Θα αναστρέψουμε την κατάσταση».

Για το τι είπε ο Ρανιέρι: «Αυτά μένουν στα αποδυτήρια. Αυτό που είπε ήταν ότι πρέπει να κερδίσουμε και αυτό θα κάνουμε».

Σχετικά άρθρα