Αρχική / More / Celebrity news / Παναγιωτόπουλος για την απόλυσή του από το Mega: «Αθλιοι παπαγάλοι, ξεφτίλα…»
Παναγιωτόπουλος για την απόλυσή του από το Mega: «Αθλιοι παπαγάλοι, ξεφτίλα...» thumbnail

Παναγιωτόπουλος για την απόλυσή του από το Mega: "Αθλιοι παπαγάλοι, ξεφτίλα…"

Με έναν ιδιαίτερα αιχμηρό άρθρο αντέδρασε ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος στο τέλος της συνεργασίας του με το Mega. Ο πρώην διευθυντής του καναλιού κάνει λόγο για βρώμικο πόλεμο και αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τη συνέχεια. 

Στο άρθρο του στο aixmi.gr, αφού αναφέρεται στους συναδέλφους του στο κανάλι, καταλήγει μιλώντας για «άθλιους παπαγάλους» που έγραψαν- καθ' υπαγόρευσιν όπως αναφέρει- ότι συνάντησε τον πρωθυπουργό και ζήτησε προστασία, ενώ καταλήγει ότι σύντομα θα λογοδοτήσουν. 

Το άρθρο του κ. Παναγιωτόπουλου στο aixmi.gr: 

«Μου είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο, να περιγράψω τα συναισθήματά μου σήμερα 10 Οκτωβρίου του 2014.

Μετά από 11,5 χρόνια στο τιμόνι της Ενημέρωσης του Μega υπέβαλα την παραίτησή μου, για λόγους που θα αναφέρω λεπτομερώς σε επόμενο σημείωμά μου.

Προς το παρόν θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου δημοσιογράφους, σκηνοθέτες, παραγωγούς, τεχνικούς και οπερατέρ, για το έργο τους όλα αυτά τα χρόνια. Για την προσφορά τους στο σταθμό και τη στήριξη στο πρόσωπό μου.

Τα δάκρυα πολλών από αυτούς στον τελευταίο μου χαιρετισμό αποτελούν τα σημαντικότερα «γαλόνια» μου…

Μαζί χτίσαμε έναν πανίσχυρο ενημερωτικό τομέα, μαζί διαχειριστήκαμε κορυφαίες στιγμές της πολιτικής και της οικονομικής ζωής του τόπου, μαζί κερδίσαμε την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων Ελλήνων, μαζί περάσαμε φουρτούνες και φουρτούνες.

Μαζί χτίσαμε και το νέο δελτίο Ειδήσεων, τη διαφορετική ενημερωτική πρόταση την οποία παρουσιάσαμε στις 29 Σεπτεμβρίου. Πρόταση που αγκάλιασαν αμέσως οι πολίτες.

Εύχομαι στους αγαπημένους μου συναδέλφους καλή τύχη από δω και μπρος. Η αξία τους είναι μεγάλη και η μαχητικότητά τους απαράμιλλη.

Πιστεύω ότι θα σταθούν όρθιοι, ακόμη και αν βρεθούν απέναντι σε βρώμικο πόλεμο, σαν αυτόν που αντιμετώπισα εγώ.

Άθλιοι παπαγάλοι έφτασαν στο σημείο να γράψουν (καθ’ υπαγόρευσιν) ακόμη και ότι συνάντησα τον πρωθυπουργό και του ζήτησα «προστασία». Τέτοια ξεφτίλα.

Πολύ σύντομα θα λογοδοτήσουν για όλα αυτά…»


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X