Μουρίνιο: «Έχω απορρίψει δύο φορές πρόταση της Παρί»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ακόμα στα μισά της καριέρας του. Αυτό τουλάχιστον είπε ο ίδιος σε συνέντευξη του σε γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Ο τεχνικός της Τσέλσι αποκάλυψε μάλιστα πως έχει δεχθεί δύο φορές πρόταση να αναλάβει στην Παρί Σεν Ζερμέν, έκανε κριτική στη Μονακό ενώ μίλησε ακόμα και για την Εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Αναλυτικά:

«Είμαι ακόμη στη μέση της καριέρας μου. Θα είμαι προπονητής για άλλα 15 χρόνια», είπε αρχικά και ερωτώμενος για το αν κάποτε καθίσει στον πάγκο της Εθνικής Πορτογαλίας είπε «Όλη η χώρα το περιμένει».

Για τις προτάσεις τη Παρί Σεν Ζερμέν: «Έχω απορρίψει δύο φορές πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν. Ήμουν η πρώτη επιλογή του Λεονάρντο πριν τον Κάρλο Αντσελότι . Η Παρί είναι σε καλά χέρια, ο Μπλαν είναι καλός προπονητής και μπορεί να κατακτήσει το Champions League»

Για την Μονακό: «Δεν καταλαβαίνω το πλάνο της Μονακό. Έφυγαν παίκτες όπως ο Φαλκάο και ο Χάμες και δεν έγιναν επενδύσεις».

Για την Εθνική Γαλλίας: «Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Ντεσάν . Στο Μουντιάλ η Γαλλία ήταν πολύ δυνατή και μπορεί να κατακτήσει το Euro 2016. Έχουν πολλούς καλούς παίκτες, όπως τον Πογκμπά, τον Βαράν, τον Γιορίς»

Σχετικά άρθρα