«Με τον κόσμο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

«Εάν ο κόσμος είναι δίπλα μας, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», τόνισε ο Θανάσης Παπαχατζής για το μέλλον του Πανιωνίου, μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Κολοσσό Ρόδου.

«Από αυτό το παιχνίδι, κρατάμε την υπερπροσπάθεια των παιδιών», δήλωσε ο Παπαχατζής, που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του «Ιστορικού» και τόνισε: «Αποδείξαμε πόσο μεγάλο ταλέντο υπάρχει στον Πανιώνιο. Μπορεί να έχει φανταστικό μέλλον. Ο κόσμος κατάλαβε την προσπάθεια που κάνουμε όλοι και έγινε γενική κινητοποίηση. Εφ όσον ο κόσμος μας είναι δίπλα μας, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Τώρα, προσπαθούμε να κερδίσουμε χρόνο για να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε.Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα είμαστε διαφορετικοί. Το θέμα βέβαια, είναι πότε όλοι οι παίκτες θα είναι έτοιμοι. Γιατί πρώτα πρέπει να “βρεθούμε” και μετά να πάρουμε νίκες».

Στην παρουσία του κόσμου που σχεδόν γέμισε το κλειστό της Νέας Σμύρνης στάθηκε ο Δημήτρης Σταμάτης: «Ήταν το πρώτο ματς της νέας αγωνιστικής περιόδου και προσπαθήσαμε σκληρά για να πάρουμε τη νίκη. Δεν τα καταφέραμε. Όλοι γνωρίζουν ότι δεν είμαστε για καιρό όλοι μαζί, παρ’ όλα αυτά προσπαθήσαμε. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη. Ήταν εκπληκτικός για άλλη μια φορά. Η ομάδα αυτή είναι ο κόσμος της. Τον ευχαριστούμε που για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν εδώ. Εύχομαι να είναι κοντά μας, στη συνέχεια».

Σχετικά άρθρα