«Λάθος το φάουλ στον Χαραλαμπίδη»

Το Ρέθυμνο είχε την ευκαιρία να πάρει την νίκη στο «Παλατάκι» από τον ΠΑΟΚ στην κανονική διάρκεια του ματς σύμφωνα με τον Θανάση Σκουρτόπουλο.

«Είδαμε ένα δυνατό παιχνίδι», σχολίασε αρχικά ο κόουτς της κρητικής ομάδας και τόνισε: «Με το λέι απ του Άλεν θα μπορούσαμε να κερδίσουμε ενώ κάναμε λάθος φάουλ στον Χαραλαμπίδη στα έξι δευτερόλεπτα. Δεν υπήρχε εντολή για φάουλ. Μετά το τάιμ άουτ στην επίθεση ο Άλεν σε λέι απ αστόχησε αν και δεν υπήρχε ιδιαίτερη πίεση. Καλύψαμε την διαφορά μετά το πρώτο δεκάλεπτο, έχοντας ενέργεια γιατί σίγουρα υστερούμε σε εμπειρία από τον ΠΑΟΚ. Έχουμε 9 νέους παίκτες ενώ εγώ σήμερα κλείνω έναν μήνα μετά την επιστροφή από την Ισπανία. Παλέψαμε και έδωσα μπράβο στους παίκτες μου. Εμείς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε και θέλουμε να διεκδικούμε τα παιχνίδια μέσα και έξω από το Ρέθυμνο».

«Ήταν συναρπαστικό ματς», παρατήρησε ο Γιάννης Καλαμπόκης, ο έμπειρος γκαρντ του Ρεθύμνου και επισήμανε: «Στο πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν νωθροί αλλά στο τέλος είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Δυστυχώς με ένα φάουλ πήγε το ματς στην παράταση. Δεν καταφέραμε να κάνουμε ένα σημαντικό διπλό αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Από ένα σημείο και μετά προσεγγίσαμε το ματς πιο σωστά, δώσαμε σημασία στην άμυνα και έτσι μπήκαμε στον αγώνα».

Σχετικά άρθρα