Η διάθεση ικανοποίησε τον Αναστασίου

Αισιόδοξο μήνυμα για την πολύ δύσκολη σειρά αγώνων που έπονται αποτέλεσε για τον Γιάννη Αναστασίου η εικόνα των ποδοσφαιριστών του στο φιλικό με τη Μπασακσεχίρ. Μάλιστα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού φρόντισε να επιβραβεύσει τους παίκτες του σε ομιλία που τους έκανε.

«Είμαι ευχαριστημένος. Συνολικά κάναμε τα περισσότερα απ’ αυτά που είχαμε πει και από αυτά που δουλεύουμε τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις. Η εικόνα μας ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια, παρότι είχαμε πολλές απουσίες. Είχαμε αποφασιστικότητα, μαχητικό πνεύμα, δύναμη και πολλά τρεξίματα. Αυτά είναι τα στοιχεία που μας χαρακτήριζαν πέρσι σαν ομάδα και σε αυτά πρέπει να επιστρέψουμε για να βελτιώσουμε συνολικά την εικόνα μας. Μας περιμένει πλέον μετά τη διακοπή ένα πολύ «γεμάτο» πρόγραμμα με σερί δύσκολων αγώνων σε πρωτάθλημα, Ευρώπη και Κύπελλο», υπογράμμισε ο Αναστασίου.

Αυτό που ικανοποίησε περισσότερο τον Έλληνα τεχνικό ήταν η διάθεση των ποδοσφαιριστών του. «Με ευχαρίστησε πολύ το γεγονός ότι άπαντες δείξατε το πρόσωπο που θέλω. Και όλοι είχατε διάθεση στον αγώνα και προσπαθήσατε πολύ. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό, διότι όλοι θα χρειαστούν και όλοι θα πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι», ήταν τα λόγια του Αναστασίου.

Και είναι αλήθεια ότι το ροτέισον θα είναι μια απαραίτητη κατάσταση στις επόμενες τρεις εβδομάδες με σερί απαιτητικών αναμετρήσεων.

Σχετικά άρθρα