Κόκκινη κινητοποίηση για Γιουβέντους

Άπαντες σε εγρήγορση στον Ολυμπιακό για τα διαδοχικά ματς που ακολουθούν, με την προσοχή στραμμένη κυρίως στην αναμέτρηση με την Γιουβέντους στο Φάληρο στις 22 του μηνός, αλλά και με σύνθημα ότι θα πρέπει οπωσδήποτε να κατακτηθεί η νίκη το Σάββατο στην Κρήτη με τον Εργοτέλη ώστε να αρχίσει δίχως μπελάδες η σειρά αγώνων (Εργοτέλης, Γιούβε μέσα, ΠΑΟ, Πανιώνιος για Κύπελλο, Αστέρας στην Τρίπολη και Γιουβέντους στην Ιταλία). 
 
Οι οπαδοί της ομάδας είναι έτοιμοι να «εξαφανίσουν» τα εισιτήρια για την κόντρα με τους Ιταλούς, καθώς ήδη διατέθηκαν 2.500 μέσω διαδικτύου και σήμερα αναμένονται «ουρές» στα εκδοτήρια του γηπέδου. Οι τιμές είναι 25,40,45,55,65 και 75 ευρώ. 
 
Στο Ρέντη ο Μίτσελ καταστρώνει τα πλάνα του και περιμένει επιστροφές παικτών. Ήδη οι Φουστέρ, Μπενίτες, Ντοσεβί, Διαμαντάκος μπαίνουν στο κανονικό πρόγραμμα και είναι θέμα χρόνου να βγάλουν όλη την προπόνηση της ομάδας χωρίς πρόβλημα. Ο Σιόβας συνεχίζει την αποκατάστασή του και θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ. 
 
Οι διεθνείς επιστρέφουν σιγά σιγά από τις υποχρεώσεις τους. Ο Ντουρμάζ με τον Αφελάι δεν έχουν άλλο ματς και γυρίζουν στη βάση, όπως και ο Ελαμπντελαουί που ήτσαν εξαιρετικός στη χτεσινοβραδινή νίκη της Νορβηγίας επί της Βουλγαρίας. Οι συμπατριώτες του τον χαρακτηρίζουν…Superman στις κριτικές τους για την απόδοσή του. Απόψε παίζουν οι Έλληνες διεθνείς και ο Κασάμι, ενώ αύριο τελειώνει και ο Εντινγκά με το ματς του Κονγό στη Ν. Αφρική. 
 
Ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε σε συνάντηση στην ΟΥΕΦΑ υπό τον Μισέλ Πλατινί με τη συμμετοχή κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης και με θέμα το Financial Fair Play. 

Σχετικά άρθρα