Βασικός ο Κουλιμπαλί, δεν αγωνίστηκε ο Ιτούα

Βασικός αγωνίστηκε ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά Χανίων, Ουσμάν Κουλιμπαλί στον αγώνα της εθνικής ομάδας του Μάλι με την Αιθιοπία, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, που θα διεξαχθεί το 2015 στο Μαρόκο.

Ο Κουλιμπαλί αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά και βοήθησε την ομάδα του να πετύχει σημαντική εκτός έδρας νίκη με 0-2 μέσα στην Αιθιοπία.

Επόμενος αγώνας για το Μάλι την ερχόμενη Τετάρτη και πάλι με την Αιθιοπία, αυτή τη φορά εντός έδρας.
Αντίθετα, ο έτερος Αφρικανός διεθνής, που απουσιάζει τις τελευταίες ημέρες από τις προπονήσεις του Πλατανιά Χανίων, εξαιτίας των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα του Κονγκό, ο Μπερνάρ Ονάνγκα Ιτούα, δεν αγωνίστηκε στον Σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα με τη Νότια Αφρική, που έληξε με σκορ 0-2.

Επόμενος αγώνας για το Κονγκό αύριο, Τετάρτη, και πάλι με τη Νότια Αφρική, αυτή τη φορά εκτός έδρας.
Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι σήμερα, Τρίτη, η εθνική ομάδα Κ21 της Ουκρανίας -στην οποία έχει κληθεί ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Πλατανιά Χανίων Γεβγέν (Ζένια) Νέπλιακ- αντιμετωπίζει τη Γερμανία εκτός έδρας.

Ως γνωστόν, στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο εθνικών ομάδων Κ21, στις 10 Οκτωβρίου, που έληξε με 0-3 για τα «πάντσερ», ο Νέπλιακ αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά.

Σχετικά άρθρα