Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση του Μπιανκί

Κρίσιμη αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση του Ζιλ Μπιανκί εννιά μέρες μετά το σοβαρό ατύχημα που υπέστη στην πίστα της Σουζούκα.

Στην ανακοίνωση της Marussia αναφέρεται:

“Μετά από αίτημα της οικογένειας του Ζιλ Μπιανσί, και σε συνεννόηση με το Γενικό Νοσοκομείο Μιε, η Marussia είναι σε θέση να παρέχει τις ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με την ιατρική κατάσταση του Ζιλ:

Οι τελευταίες εννέα ημέρες ήταν εξαιρετικά δύσκολες για Ζιλ και την οικογένειά του. Ως συνέπεια του ατυχήματος στη Σουζούκα έχουν προκύψει μια σειρά από ιατρικές προκλήσεις που πρέπει να ξεπεραστούν και η κατάσταση παραμένει δύσκολη λόγω της διάχυτης αξονικής εγκεφαλικής βλάβης που έχει υποστεί ο Ζιλ.

Ο Ζιλ παραμένει σε κρίσιμη, αλλά σταθερή, κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μίε. Η οικογένεια Μπιανκί βρίσκει παρηγοριά από τις σκέψεις και τις προσευχές πολλών φίλων του Ζιλ, αλλά και απ’ όλη την κοινότητα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Οι εκδηλώσεις υποστήριξης και αγάπης κατά τη διάρκεια του ρωσικού Γκραν Πρι στο Σότσι έφερε τεράστια παρηγοριά στους γονείς, στους συγγενείς και στους φίλους του Ζιλ.

Η οικογένεια θα παράσχει περαιτέρω ιατρικές ενημερώσεις όταν χρειάζεται”.

Σχετικά άρθρα