Περάσοβιτς: «Φαβορί ο Ολυμπιακός»

Η Βαλένθια την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στο Eurocup και στον τελικό απέναντι στην Ούνιξ Καζάν (σ.σ τότε του Αντρέα Τρινκέρι και πλέον του Αργύρη Πεδουλάκη) έφτασε στην κατάκτηση του.

Φέτος οι νυχτερίδες όμως βρίσκονται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης στο μπάσκετ. Η πρεμιέρα την φέρνει αντίπαλο του Ολυμπιακού και ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς μίλησε για την αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής. Έπλεξε το εγκώμιο των ερυθρόλευκων και αποκάλυψε τα σχέδια που έχει για τον αγώνα.

«Ξεκινάμε την Ευρωλίγκα απέναντι σε μία ομάδα που είναι φαβορί για όλους. Περιμέναμε καιρό για να παίξουμε στην Ευρωλίγκα και θα δούμε πώς θα τα πάμε απέναντι σε μία αυτού του επιπέδου. Είναι μία ομάδα με συμπαγή άμυνα που σε αναγκάζει να χάνεις μπάλες και χτυπά στον αιφνιδιασμό. Έχουν αρκετό επιθετικό ταλέντο με καλά τελειώματα. Διαθέτουν επίσης καλούς σουτέρ, αθλητικούς, που τρέχουν αρκετά στο γήπεδο και έτσι απλά παίρνουν τις νίκες. Αυτό είναι το μυστικό των μεγάλων ομάδων», τόνισε.

Ενώ για το πως σκοπεύει να χτυπήσει τον Ολυμπιακό είπε: «Δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε κάτι καινούριο. Ο Ολυμπιακός έχει ταλαντούχους παίκτες που παίζουν σκληρή άμυνα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά, παίζοντας καλά τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Αν είσαι καλός στην άμυνα, αλλά κάνεις λάθη στην επίθεση, τότε πρέπει να κάνεις μεγάλη ανατροπή. Πρέπει να είμαστε δυνατοί σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού».

Σχετικά άρθρα