Γύρισαν… ανάποδα τους Αλβανούς (pics)

Από εξονυχιστικό έλεγχο πέρασαν τα μέλη της αλβανικής αποστολής κατά την αναχώρησή τους από το Βελιγράδι, μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Σερβία, μετά και την διακοπή του ματς. Οι σερβικές αρχές θέλοντας να βρουν στοιχεία σχετικά με την… ανύψωσης σημαίας της «Μεγάλης Αλβανίας» στη διάρκεια του αγώνα με ελικοπτεράκι, γύρισαν… ανάποδα του Αλβανούς στο αεροδρόμιο.
Να αναφέρουμε πως η αποστολή της Αλβανίας, μετά τα θλιβερά γεγονότα έφτασε στο αεροδρόμιο με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Εκεί οι αποσκευές των μελών της ελέγχθηκαν εξονυχιστικά από τους αστυνομικούς, πριν αναχωρήσουν οι φιλοξενούμενοι για τα Τίρανα, όπου έτυχε αποθεωτικής υποδοχής.
Οι Σέρβοι προσπάθησαν να «ανακαλύψουν» το τηλεχειριστήριο του επίμαχου αεροπλάνου, καθώς αυτό δεν βρέθηκε, όπως έγινε γνωστό αρχικά, στην κατοχή του αδερφού του πρωθυπουργού της χώρας ο οποίος κρατήθηκε προσωρινά…
Οι παίκτες και τα μέλη της αλβανικής αποστολής δέχθηκαν τον έλεγχο. Κάποιοι τράβηξαν και φωτογραφίες, όπως ο Ιταλός προπονητής Τζιάνι Ντε Μπιάσι τραβούσε.

Σχετικά άρθρα