Μίτσελ: «Θα ήθελα να παίξω κόντρα στην Γιουβέντους»!

Με δηλώσεις του στη NOVA ο Μίτσελ αναφέρθηκε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο στη μεγάλη αναμέτρηση με την Γιουβέντους και στη δίψα του κόσμου του Ολυμπιακού να συμπαρασταθεί στην ομάδα. Κι είπε ότι όλοι θέλουν να παίξουν σε αυτό το ματς. Κι ο ίδιος κι οι βοηθοί του!

Ο Μίτσελ μίλησε:

Για το βαρύ πρόγραμμα: «Είναι κάτι που συζητάω πάντα με τους ποδοσφαιριστές μου. Πρέπει να συνηθίσουν να είναι έτοιμοι να παίζουν Τετάρτη και Κυριακή. Δεν παίζει ρόλο αν θα είναι ψυχικά ή σωματικά κουρασμένοι. Δεν παίζει ρόλο αν είναι καλά ή όχι. Πρέπει να συνηθίσουν να παίζουν τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, ώστε να προσέχουν τον εαυτό τους, να επανέρχονται καλά μετά τους τραυματισμούς τους για να συνεχίζουν σε αυτό το ρυθμό».

Για το ματς με την Γιουβέντους και την ανταπόκριση του κόσμου: «Είναι πολύ πιο εύκολο για έναν προπονητή να βλέπει αυτές τις εικόνες παρά να μιλάει γι’ αυτές. Αυτό αποδεικνύει την μεγάλη εμπιστοσύνη του κόσμου απέναντι σε εμάς και επίσης δείχνει εμείς έχουμε μία τεράστια ευθύνη απέναντι στον κόσμο δεν πρέπει να τους απογοητεύσουμε.Πρέπει να δείξουμε ότι εμείς αξίζουμε την εμπιστοσύνη που αυτοί δείχνουν σε εμάς. Οποιοσδήποτε από αυτούς τους 35.000 που έχουν αγοράσει αυτό το μαγικό χαρτάκι θα τα έδιναν όλα για να τους βάλει ο Μίτσελ στην αρχική ενδεκάδα, όμως και ο προπονητής θα άλλαζε θέση μαζί τους.Επίσης ο Νικοπολίδης και ο Αλκόρτα με πιέζουν για να τους βάλω να παίξουν! Τι περισσότερο μπορεί να σου προσφέρει το επάγγελμα σου να είσαι σε αυτή την βραδιά πρωταγωνιστής. Θα τα έδινα όλα για να παίξω σε αυτό το παιχνίδι, εκτός από τον εγγονό μου, την γυναίκα μου και τα παιδιά μου».

Σχετικά άρθρα