Ο Σουάρες… δάγκωσε το «Χρυσό Παπούτσι» (video&pics)

Ο Λουίς Σουάρες έκανε… δικό του το «Χρυσό Παπούτσι»! Ο άσος της Μπαρτσελόνα παρέλαβε την Τετάρτη σε σχετική εκδήλωση το βραβείο από τα χέρια του Κένι Νταγκλίς, τον οποίο και ευχαρίστησε και παρουσιάστηκε έτοιμος για να παίξει με τους «μπλαουγκράνα»… κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης!
Ο Λουίς Σουάρες, που τις προηγούμενες μέρες έπαιξε σε φιλικά με την εθνική του ομάδα-πρώτη φορά μετά την τιμωρία του από την FIFA για το δάγκωμά του στον Τζόρτζιο Κιελίνι-δείχνοντας σε πολύ καλή κατάσταση πετυχαίνοντας και γκολ, έδειξε ανυπόμονος να παίξει και με την ομάδα της Βαρκελώνης!
«Παίζοντας στην Μπαρτσελόνα, εκπληρώνω το όνειρο της ζωής μου», ανέφερε χαρακτηριστικά. Μιλώντας για το ενδεχόμενο να κάνει ντεμπούτο στο ντέρμπι με τη Ρεάλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και το ενδεχόμενο να σκοράρει σ’ αυτό το ματς, ήταν συγκρατημένος: «Το να προσαρμοστώ δεν είναι δύσκολο για μένα. Αυτή τη στιγμή είμαι έτοιμος να παίξω σε κάθε είδος αγώνα. Αν παίξω εκεί πρώτη φορά, θα προσπαθήσω να το απολαύσω και να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για την ομάδα μου».
Μετά την παραλαβή του «Χρυσού Παπουτσιού» έγραψε στο «Twitter»: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους περσινούς μου συμπαίκτες στη Λίβερπουλ, τους προπονητές και τους οπαδούς, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει. Επίσης, τη σύζυγό μου, Σόφι και τα παιδιά μου, Ντέλφι και Μπέντζα που βρίσκονται στο πλάι μου και είναι η χαρά της ζωής μου. Ελπίζω να συνεχίσω να σκοράρω πολλά γκολ. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για την υποστήριξη και την αγάπη σας».
Να αναφέρουμε πως ο Λουίς Σουάρες είχε κοντά του και την γυναίκα της ζωής του. Το «Χρυσό Παπούτσι» είναι τίτλος για τον κορυφαίο σκόρερ των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων! Ο Ουρουγουανός πέτυχε με την Λίβερπουλ 31 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, όσα και ο Κριστιάνο Ρομνάλντο με την Ρεάλ Μαδρίτης στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Το αγγλικό και το ισπανικό πρωτάθλημα έχουν τον ίδιο συντελεστή δυσκολίας, και αυτό σημαίνει πως οι δυο άσοι θα πρέπει να… μοιραστούν το σχετικό βραβείο. Μόνο που η τελετή για τον Πορτογάλο θα γίνει ξεχωριστά, κάτι που φέρεται να ήθελε ο Ρονάλντο για να μην του… κλέψει μέρος της λάμψης ο Σουάρες
Ο άσος της Μπαρτσελόνα κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ξεχώρισε ως το κορυφαίο γκολ πέρυσι στην Πρέμιερ Λιγκ αυτό που είχε πετύχει από τη σέντρα σχεδόν με τη Νόριτς.
Ο Λουίς Σουάρες εκτός από τον Κένι Νταγκλίς, ευχαρίστησε όλους τους πρώην συμπαίκτες του στη Λίβερπουλ, χωρίς τους οποίους-όπως τόνισε-δεν θα κατακτούσε το «Χρυσό Παπούτσι».
Μήνυμα στον Ουρουγουανό επιθετικό μέσω βίντεο έστειλε και ο Στίβεν Τζέραρντ, αναφέροντας στον Σουάρες πως άξιζε και με το παραπάνω αυτό το βραβείο…
Ο Λουίς Σουάρες με την εθνική είναι ακόμα τιμωρημένος, και παίζει μόνο στα φιλικά, ενώ με ητν Μπαρτσελόνα θα είναι σε θέση να παίξει στο κλάσικο με την Ρεάλ Μαδρίτης!

more goals. Thank you very much for all your support and love. This award also belongs to all of you. (3/3) pic.twitter.com/PMF7Mv3DZe

— Luis Suarez (@LuisSuarez9) October 15, 2014

Σχετικά άρθρα