Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα άστρα σήμερα με σύνοδο Ηλιου-Ερμή δίνουν δεύτερες ευκαιρίες -θα θελες μια;
Τα άστρα σήμερα με σύνοδο Ηλιου-Ερμή δίνουν δεύτερες ευκαιρίες -θα θελες μια; thumbnail

Τα άστρα σήμερα με σύνοδο Ηλιου-Ερμή δίνουν δεύτερες ευκαιρίες -θα θελες μια;

Θυμήσου όλα τα γεγονότα που ήρθαν στη ζωή σου ή σε προβλημάτισαν τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου… Αφορούσαν τις σχέσεις σου; Την επαγγελματική σου ζωή; Το σύντροφό σου; Τους φίλους σου;

 

Όποιος τομέας της ζωής σου και αν ενεργοποιήθηκε τις ημέρες εκείνες, τα ζητήματα που ήρθαν στο προσκήνιο τότε, επανεμφανίζονται σήμερα. Σου δίνεται η δυνατότητα να τα επανεξετάσεις και να τα δεις με μια ευρύτερη οπτική, που θα σε βοηθήσει να πάρεις πιο σωστές αποφάσεις!

 

Αυτόν τον σκοπό άλλωστε έχει και η ανάδρομη κίνηση του Ερμή! Αφορά εκείνες τις δεύτερες ευκαιρίες που έχουμε, για να βελτιώσουμε οτιδήποτε δεν χειριστήκαμε καλά ή οτιδήποτε ήρθε στη ζωή μας και δεν μπορέσαμε να το εκμεταλλευτούμε ή να το ολοκληρώσουμε σωστά! Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή κορυφώνεται στο ζώδιο του Ζυγού, κάτι που αυτόματα παραπέμπει σε σχέσεις και σε συνεργασίες, οι οποίες πέρασαν ή περνούν ακόμα δυσκολίες, έλλειψη επικοινωνίας, ψυχρότητα μεταξύ των ατόμων, απομάκρυνση… Οι ημέρες αυτές είναι οι πλέον κατάλληλες για να μπορέσουμε να μιλήσουμε από καρδιάς, με ειλικρίνεια και αυθεντικότητα, δεδομένου ότι πάντα ο διάλογος προάγει και εμάς και τις σχέσεις μας!

 

Γενικότερα, οι μέρες αυτές έχουν έντονο το στοιχείο της επικοινωνίας, των συζητήσεων, των επαφών, των διαπραγματεύσεων, των μετακινήσεων, των αισιόδοξων ειδήσεων. Και όλα αυτά, μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα, το οποίο προσφέρεται για πάσης φύσεως ανταλλαγές ιδεών, απόψεων, συναισθημάτων… Όλα λειτουργούν αρμονικά, βοηθώντας στην τήρηση των ισορροπιών!

 

Θα έχουμε την ευκαιρία να αναθερμάνουμε σχέσεις, από τις οποίες για κάποιο λόγο είχαμε απομακρυνθεί, αλλά παράλληλα να μεθοδεύσουμε και τα σχέδιά μας, να τα οργανώσουμε και να τα επικοινωνήσουμε με τα κατάλληλα πρόσωπα, προκειμένου να τα προωθήσουμε!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την σύνοδο Ήλιου-Ερμή


Διαβασε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X