Δέλλας: «Στόχος το επόμενο βήμα»

Την επιστροφή της ομάδας στη Super League έθεσε ως στόχο ο Τραϊανός Δέλλας μιλώντας στην κάμερα του OTE. Μάλιστα ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε πως όλοι όσοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην “Ένωση” επιθυμούν να δημιουργήσουν μία ομάδα με ελληνική βάση.

«Στόχος μας είναι να κάνουμε το επόμενο βήμα. Πέρυσι, κάναμε το πρώτο. Ώστε να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει, δηλαδή στη Superleague», υποστήριξε αρχικά ο 38χρονος προπονητής για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Οι παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα, έχουν επιλεγεί βάσει θέσεων. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να απαρτίζεται από περισσότερους Έλληνες. Από παιδιά από τις ακαδημίες. Σιγά – σιγά, με τη δουλειά που γίνεται κι εκεί, νομίζω ότι θα έχουμε κι από εκεί θετικά νέα. Αλλά όλα αυτά χρειάζονται χρόνο».

Όσο για το ρόλο του φαβορί που έχει ήδη αποδοθεί, ο “Κολοσσός” είπε: «Ναι, είμαστε φαβορί, αλλά τα φαβορί πρέπει να αποδεικνύονται στο γήπεδο. Αυτό θέλω να περάσω στους παίκτες μου και αυτό θα κάνουμε. Κάθε Κυριακή θα πρέπει να αποδεικνύουμε στο γήπεδο, ότι δίκαια μας έχουν αποδώσει αυτό τον τίτλο».

Σχετικά άρθρα