Νεύρα Ντούντα νίκη Εφές!

Με νεύρα άρχισε η χρονιά για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος κλώτσησε τον Μπαλμπάι, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε την Αναντολού Εφές να πάρει την πρώτη της νίκη απέναντι στην Ούνικς με 72-66!

Η έκρηξη του Ντούσαν Ίβκοβιτς προς τον Μπαλμπάι δεν στάθηκε εμπόδιο στην Εφές να πάρει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα στη φετινή Ευρωλίγκα. Ο Ίβκοβιτς άπλωσε το πόδι προς τον νεαρό παίκτη φωνάζοντας για τα λάθη στην αμέσως προηγούμενη επίθεση, λίγο πριν το τάιμ άουτ. Αυτό έγινε στην αρχή του παιχνιδιού με το σκορ στο 8-5. Οι φωνές του Ντούντα αφύπνισαν τους παίκτες του, οι οποίοι έδειξαν μεγαλύτερη ωριμότητα από αυτούς της Ούνικς. Η Εφές έφτασε το ματς σε διαφορές που άγγιξαν τους 18 πόντους (54-36), ωστόσο οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη δεν τα παράτησαν, καλύπτοντας τη διαφορά (70-65). Τα σουτ του Ντρέιπερ καθάρισαν στο τέλος το ματς για την Εφές, η οποία κινδύνεψε αδικαιολόγητα σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε δικό της από την αρχή του δεύτερου δεκάλεπτου.

Όσν αφορά στους Έλληνες ο Περπέρογλου είχε 10 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ για την Ούνιξ, ο Νίκος Ζήσης μέτρησε 5 πόντους και 3 ριμπάουντ ακι ο Καϊμακόγλου 6 πόμντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Εφές: Μπαλμπάι 2, Οσμάν 7, Περπέρογλου 10 (7ρ), Σάριτς 9, Ντρέιπερ 16 (3/4 τρίποντα), Κρστιτς 15 (6ρ), Λάσμε 4, Κορκμάζ, Τζάνινγκ 12, Μπιέλιτσα 7.

Ούνιξ: Ουάιτ 13 (10ρ), Λάνγκφορντ 19, Ζήσης 5, Μπίκοφ, Λικχοντέι, Σανικίτζε 7, Γκουμπάνοφ 3, Σοκόλοφ 3, Καϊμακόγλου 6, Φίσερ 10, Τζέρελς 11.

Τα νεύρα του Ντούντα με τον Μπαλμπάι

Σχετικά άρθρα